2821
2789
عنوان

درد زایمان

177 بازدید | 16 پست

خانوما من ۳۴ هفته و ۲ روزم

امشب همش از پایین و سمت چپ دلم یه دردی تو دلم میپیچه،سمت راست شکمم‌ اوکیه، فقط سمت چپه،این درد زایمانه یا باد خورده به پهلوم؟

واینکه درد زایمان با دراز کشیدن کم میشه؟

❤یه صلوات برای سلامتی کوچولوهام بفرستید❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کسی هست منو راهنمایی کنه؟

دگزا زدم واسه پیشگیری از زایمان زودرس 

بچه ام حرکتش ضعیف شده چرا؟

میگن انگار اینطور میشه

کسی تجربه داره!

جهل نرمترین بالشیه که هرکسی میتونه زیر سر بگذاره و سالها بگیره با خیال راحت بخوابه ...
کسی هست منو راهنمایی کنه؟ دگزا زدم واسه پیشگیری از زایمان زودرس  بچه ام حرکتش ضعیف شده چرا؟ ...

اروم باش عزیزم،یه چیز شیرین بخور به پهلو چپ بخواب سه تا تکون خورد اوکیه

اروم باش عزیزم،یه چیز شیرین بخور به پهلو چپ بخواب سه تا تکون خورد اوکیه

زهرا جان ممنون از پاسخت

آخه خیلی جاها خوندم که قند رو به شدت بالا میبره امروز اصلا چیز شیرین نخوردم و تا یک هفنه نمیخام بخورم.راه دیگه ای نیس؟

جهل نرمترین بالشیه که هرکسی میتونه زیر سر بگذاره و سالها بگیره با خیال راحت بخوابه ...
زهرا جان ممنون از پاسخت آخه خیلی جاها خوندم که قند رو به شدت بالا میبره امروز اصلا چیز شیرین نخوردم ...

قربانت میگن اگر غدا هم بخوری به پهلوی چپ بخوابی تا نیم ساعت بعد از غذا سه تا تکون بخوره مشکل نداره

ن درد زایمان بادراز کشیدن آروم نمیشه احتمالا جلو کولر خوابیدی بچه قولنج شده

میگم الان ک دراز کشیدم بازهم هست درده یخورده کم تر شده،وای بچه خیلی وول میخوره مشکلی نداره؟

الان اگر برم بخوابم خطرناک نیست؟بیدار بمونم تا کامل دردم خوب بشه؟

قربانت میگن اگر غدا هم بخوری به پهلوی چپ بخوابی تا نیم ساعت بعد از غذا سه تا تکون بخوره مشکل نداره

ممنون عزیزم

2790
2823
2791
2779
2792