2777
2789
عنوان

ثبت نام ماشین ایرانخودرو

211 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

برای ثبت نام اول باید کد ملی و رمز عبور وارد کنیم 

رمز عبور رو از کجا باید دریافت کنیم؟؟

پایینش ی قسمتی داره  برای ثبت نام وقتی واردش میشه شماره تلفن و کدملی رو مینویسم بعد میگه ثبتنام متوقف شده است!!

اگه کسی بلده ممنون میشم جواب بده

منم گیرم حتی کد احراز هویت نیومد برام کاش بشه اخه من ماشین ندارم تا کی تو این کرونا با بچه کوچیک واسه کار ضروری و دکتر رفتن از این اسنپ به اون اسنپ آخه چی میشه منم ماشین داربشم 

جان مادرت نی نی یار دیگه منو تعلیق نکن این 4 رومین شماره کاربری هستفرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون میشم سوال منم جواب بدین من ماشین مورد نظر اشتباه انتخاب کردم الان نمیتونم تغییرش بدم راهی هست ...

نه اگه انتخاب كردي ديگه نميشه

خدايا...🦋. اولين و آخرين اميدمون براي هركاري تويي  دستمونو محكم تر بگير❤️
منم گیرم حتی کد احراز هویت نیومد برام کاش بشه اخه من ماشین ندارم تا کی تو این کرونا با بچه کوچیک واس ...

مسخره بازیه بخدا پول هم که بخوای بدی دلت خون میشه

من میخوام دنا پلاس بنویسم

چقد بد حالا بابد چیکار کنم.حتما الان که اشتباه انتخاب کردم تو قرعه کشی برنده میشم    

حالا چی زدی؟ ولی من فکر کنم بشه، یکی نوشته بود انصراف و بزنی و یه ماشین دیگه میشه برداشت دیگه نمیدونم راست گفته یا نه

چقد بد حالا بابد چیکار کنم.حتما الان که اشتباه انتخاب کردم تو قرعه کشی برنده میشم    

ايشالله كه برنده شي هر چي نوشتي خوبه اگه برنده شي كلي سود ميكني

خدايا...🦋. اولين و آخرين اميدمون براي هركاري تويي  دستمونو محكم تر بگير❤️
حالا چی زدی؟ ولی من فکر کنم بشه، یکی نوشته بود انصراف و بزنی و یه ماشین دیگه میشه برداشت دیگه نمیدون ...

امتحان میکنم ببینم میشه یا نه

پارس معمولی زدم ولی من تی یو 5 میخواستم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد