2777
2789
عنوان

امپول پروژسترون

406 بازدید | 11 پست

من دیشب امپول پروژسترون زدم برای پریود شدن و منظم شدن پریودم امروز شدید جای امپولم درد میکنه وگرفتگی پا و تب شدید و کمی هم لرز دارم. تخمدان راستمم درد میکنه....این نگران کنندس؟؟؟دفعه های قبل هم درد و تب داشتم ولی اینبار تبم زیاد بود و لرزم داشتم نگرانم کرده...برم بیمارستان؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم بعداز سه چهار روز میشی.. من اختلال هورمونی دارم خیلی سخته چند ماه یه بار پری میشم 

منم تخمدانم پلی کیستیک هستش منم عین تو چندماه ی بار میشم😔امپول زده بودم برای حاملگی اونم نشد ازمایشم منفی بود...امپول برای بیشتر شدن تخمک گذاریم بود

منم تخمدانم پلی کیستیک هستش منم عین تو چندماه ی بار میشم😔امپول زده بودم برای حاملگی اونم نشد ازمایش ...

آخی عزیزم اشکال نداره ادامه بده حتمااا حامله میشی.. من بچه دارم یدونه دختر فعلا نمیخوام حامله شم هفته پیش رفتم دکتر گفت تخمکات خیلی ضعیفه باید درمان شی واقعا حوصلشو ندارم اما میترسمم نرم