2777
2789
عنوان

مامانا بیاید

75 بازدید | 9 پست

دندونای دختر ۲ ساله ی من از هم فاصله دارن کمی چسبیده نیس بهم انگار که دندوناش ریز موندن؟ از چی میتونه باشه؟ کسی میدونه میخوام ببرمش دکتر

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دندونای پسر منم همینه‌. کوچولوعه دندوناش. از هم یه کوچولو فاصله دارن. دکتر هم بردم. مشکلی نبوده. بهتر هم هست. راحت براش تمیز میکنم و بینش  چیزی نمیمونه.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
دندونای پسر منم همینه‌. کوچولوعه دندوناش. از هم یه کوچولو فاصله دارن. دکتر هم بردم. مشکلی نبوده. بهت ...

وای واقعا من تازه دقت کردم نگران بودم فک میکنم دندوناش رشد نکردن و کوچیک موندن لب به شیر اینام نمیزنه متاسفانه

وای واقعا من تازه دقت کردم نگران بودم فک میکنم دندوناش رشد نکردن و کوچیک موندن لب به شیر اینام نمیزن ...

نه بابا عزیزم. اکثر بچه ها همینن. احتمالا تا حالا دقت نکردی. اصلا چیز خاصی نیست.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
نه بابا عزیزم. اکثر بچه ها همینن. احتمالا تا حالا دقت نکردی. اصلا چیز خاصی نیست.

باشه ممنون گلم فکرم آسوده شد