2777
2789
عنوان

پا گشای جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 25 پست

پول ندى، بهتره

بعد، ١٠٠ تومن كم نيست به نظرتون؟!!

من پارسال به مناسبت اولين بار كه جاريم اومد خونه مون، ٢٠٠ دادم بهش به عنوان عيدى اونم چون يهويى اومد، وگرنه چيزى ميخريدم

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اتفاقا این داریم خیلی دختر مهربون و خوبیه خودم به شخصه خیلی دوستش دارم😍

خب پس ارزش داره به نظرم یه چیز مثل بلوری ظرفی ظروف شیک بخر براش من به شخصه دوست ندارم هدیه پول بدم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
پول ندى، بهتره بعد، ١٠٠ تومن كم نيست به نظرتون؟!! من پارسال به مناسبت اولين بار كه جاريم اومد خونه ...

آخه وسیله هرچی بگیرم خیلی گرون در میاد 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
خب پس ارزش داره به نظرم یه چیز مثل بلوری ظرفی ظروف شیک بخر براش من به شخصه دوست ندارم هدیه پول بدم&n ...

همین ظروف شیک بالای ۲۰۰،۳۰۰تومنن

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
همین ظروف شیک بالای ۲۰۰،۳۰۰تومنن

نه با 100 150 هم میشه خرید دیدم میوه خوری شیک یا آجیل خوری یا شیرینی خوری خیلی چیزا دیدم به این قیمت و شیک بودن 

اسی پارچه هم خوبه براش بخری خیلی چیزا میشه خرید که پول ندی

آره راست میگی پارچه هم خوبه.ولی به نظر من عزت پول هنوز بیشتره خخخخ

آره راست میگی پارچه هم خوبه.ولی به نظر من عزت پول هنوز بیشتره خخخخ

نمیدونم والا بازم هم فکر کن من بودم پارچه ساحلی ها هستن جدیدن متری  60 یا70هست میخریدم 50 هم پول میدادم تو پاکت 

ست كيف و كفش مجلسى خوبه ها خيليم گرون نميشه

آخه خیلی سخت سلیقه است میترسم سلیقه منو دوست نداشته باشه