2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۵۰۰۰صلوات براامام زمان بفرست 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
تو امتحان نهایی حس میکنم جواب دوتا سوال تشریحی رو جابه جا نوشتم 😭همه رو درست نوشته بودم

یا امامزاده بیژن ، من فکر کردم چیشده حالا ، انقدر الکی حرص درسو نخور ، من شبانه روز درس خوندم چیشد ؟؟نمیگم درس نخونا اما حرص نخور ، در کل انشالله که حست اشتباه باشه ، تا وقتی کارنامت بیاد هرشب زیارت عاشورا بخون انشالله که نمره کامل رو بگیری

از این غمگینم که برای به دست اوردنش نجنگیدم ...پس بجنگ تا حسرت دیروزت را نخوری...!
یا امامزاده بیژن ، من فکر کردم چیشده حالا ، انقدر الکی حرص درسو نخور ، من شبانه روز درس خوندم چیشد ؟ ...

وای نگوووو معدل  دیپلم با دوتاسوال ۱نمره ای خیلی پایین میاد بعد من همه شو درست نوشتم اخه😭دینی زیر ۲۰ نداشتم تاحالا

2790
2778
2791
2779
2792