2777
2789

خیلی کم پیش میاد مثه دخترای دیگه گیر بدم یا چیزی واسم مهم باشه

همیشه هرچی ک میشه میگم زندگی خودشه نباید چیزیو بهش زور کنم 

حس میکنم خیلی شل گرفتم 

میشه بگید چه چیزایی هس اصلا ک باید سفت و سخت پاشون وایسم ک ازم سو استفاده نکنه؟

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

اگه طرفت ادم باشه سو استفاده نمیکنه😕

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر
اگه طرفت ادم باشه سو استفاده نمیکنه😕

میترسم آدم نباشه 

آخه الان هر کی خوبی میبینه سو استفاده میکنه ⁦☹️⁩

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت چی میگه میفهمه یا فکر میکنه وظیفه ات هست!!!!

شوهر نشده هنوز 

نمیدونم واقعا 

از کجا باید بفهمم ک میفهمه ؟

عزیزم منم مثل تو‌ بودم ولی الان بعد هشت سال زندگی به جای تشکر از صبوری و هم پایه بودن چیزی بهم گفت که نمیتونم بخوابم

از اول کوتاه بیای تا اخر سوارت میشن 

خودتو دوست داشته باشه و از هیچ چیزی به سادگی رد نشو و از هیچ خواسته ات نگذر 

چون تازه طلبکارت هم میکنن

اونوقت خیلی میسوزی که دلتو میشکنن و اصلا هم مهم نیست برای کسی

فقط خدا

نامزد هستی بالاخره از رفتارش از این که ازت تشکر میکنه بالاخره تو رفتارهاش باید متوجه بشی

آره خیلی مهربونه باهام 

عزیزم منم مثل تو‌ بودم ولی الان بعد هشت سال زندگی به جای تشکر از صبوری و هم پایه بودن چیزی بهم گفت ک ...

ببین مثلا من توقع دارم یه چیزی ازش خاستم حتما انجام بده

ولی مثلا میگه چشم بعد نمیکنه 

چیزای کوچیک منظورمه 

یا مثلا دوس دارم شبا دیر بخابه باهام حرف بزنه ولی نهایت تا یک میمونه ، البته خسته هم هس سرکار میره ، بنظرت بخاطر اینا باهاش حرف بزنم ک رفتارشو عوض کنه؟

ببین مثلا من توقع دارم یه چیزی ازش خاستم حتما انجام بده ولی مثلا میگه چشم بعد نمیکنه  چیزای ک ...

یه کم منطقی باش خوب خسته هست به اش فرصت بده مردها اونجوری که من تو هستیم نیستن فرق دارن ازدواج کتی متوجه میشی 

یه کم منطقی باش خوب خسته هست به اش فرصت بده مردها اونجوری که من تو هستیم نیستن فرق دارن ازدواج کتی م ...

منم همینکارو کردم ولی نارحت شدم یکم ک بیدار نموند 🥺بهم گف دوستت دارم خوب بخابی و شب بخیر منم فقط گفتم شب بخیر اونم خابید هیچی نگف

ببین مثلا من توقع دارم یه چیزی ازش خاستم حتما انجام بده ولی مثلا میگه چشم بعد نمیکنه  چیزای ک ...

از خواسته هات اصلن نگذر مخصوصا مالی

چون عادت میکنه

اینقدر با ارامش خواسته ات رو بگو تا به نتیجه برسی

فقط خدا

از خواسته هات اصلن نگذر مخصوصا مالی چون عادت میکنه اینقدر با ارامش خواسته ات رو بگو تا به نتی ...

نه از نظر مالی کوتاه نمیام اصلا 

منم همینکارو کردم ولی نارحت شدم یکم ک بیدار نموند 🥺بهم گف دوستت دارم خوب بخابی و شب بخیر منم فقط گف ...

عزیزم مردها با زن ها خیلی فرق دارن خیلی مثلا یه نمونه رو بگم بعداز رابطه زن احتیاج داره که همسرش بغلش کنه بوسش کنه اما مرد شدیدا احتیاج به یه خواب اروم عمیق داره من خودم تا برم دستشویی برگردم میبینم شوهرم صدای خروپفش میاد