2777
2789

من چند روز یه درد توی قفسه سینم احساس میکنم یکم نفس تنگی دارم یعنی بعضی وقتا باید نفس عمیق بکشم که نفسم بیاد بالا اول فک میکردم که از دست کارای پسرم اینجوری شدم از بس حرص میخورم ولی یادم اومد چند روز پیش رفتم بازار البته با ماسک و دستکش زودی هم برگشتم حالا ممکنه کرونا باشه تروخدا راهنماییم کنید راستی خیلی کم بعضی وقتا احساس میکنم  ته گلو میخاره😥😥😥😥

عضو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا انقد وحشت زده به کرونا فکر میکنید؟ ایشالا که نگرفتی اما گیریم گرفته باشی.. مگه دنیا به آخر میرس ...

خو بچه کوچیک دارم هیشکی ازش مراقبت نمیکنه میگن حتما بچتم داره😐

عضو 
بری علائمت بگی قطعامیگیرن عزیزم مگه میشه نگیره فقط با دوسه لایه ماسک و دست کش اینا برو چون بیمارستان ...

باشه عزیزم فردا میرم خدا کنه که نباشه😥اگه باشه از استرس میریم فقط

عضو 

از اعصابته ،،این بچه ها دیگه برا ادم جون نمیزارن ،، ربطی نداره منم عصبی شم اینجوریم ،،استراحت کن رفع میشه 

خدایا مواظب عزیزانم باش🌻🌻لطفا برا سلامتی بچه هام صلوات بفرست
خو بچه کوچیک دارم هیشکی ازش مراقبت نمیکنه میگن حتما بچتم داره😐

این حرفا چیه

یه همکارم دارم همش همش دستش به اسپری وایتکس هس میگه بخاطر بچهام میترسم.

این بچها قبل از اینکه شما رو داشته باشن خدا رو دارن 

انقد حرص نخورید به بقیه هم استرس وارد نکنید

تو رو خدا لایک نکن

عزیزم نترس فقط خب خدایی نکرده کرونا هم داشته باشی نذار ترس بهت غلبه کنه من زندایی مامانم سنش بالا بود آسم هم داشت کرونا گرفت اما بااین حال خوب شدتوروخدا استرس به خودت راه نده برو تست میگیرن ازت انشالله چیزی 

از اعصابته ،،این بچه ها دیگه برا ادم جون نمیزارن ،، ربطی نداره منم عصبی شم اینجوریم ،،استراحت کن رفع ...

خودمم گفت ولی یهو ترسیدم گفت نکنه کروناست چن روز پیش رفته بودم بیرون 

عضو