من ماه پتجم بارداری هستم و یک هفته ای هست که حرکتای جتین و احساس میکنم، اما از دیروز هیچ حرکتی احساس نکردم و کمردرد و دل درد شدم، خیلی ترسیدم کسی تجربه ای داره؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یچیز سنگین بخور بعد رو به پهلو دراز بکش اگه تکون خورد ک سالمه
اگه تکون نخورد باید بری دکتر
دلبرناز دلم همسرم❤️دوستت دارم😘بی بهانه🙂عاشقانه🙃💕در تاریخ۰6/12/1398من عقد کردم با بهترین مرد دنیا❤️ میشه برای خوشبختی من و مهربونترین مرد دنیا صلوات بفرستی؟❤️مرسی😘
ولی الان قدرتش کمه و ممکنه تا یه روز هم چیزی حس نکنی
از ۲۸ هفتگی حتی تعداد حرکاتش مهمه
الان هیچ اهمیتی نداره
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
باید به دکتر گزارش بدی اما جای نگرانی نیست دوتا کاسه بزرگ بستنی بخور یا یه چیز شیرین بعد به سمت چب دراز بکش اروم ضربه به شکمت وارد کن تا انشالله درست میشه منم همین مشکلو داشتم و دارم
منم همینطور بودم زیاد راه میرفتم یا مشکل گوارشی داشتم کمر درد و دل درد میگیرفتم
اولین بار که تکون خورد تا دوهفته هیچ تکونی حس نکردم
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.