2777
2789
عنوان

همه بخونین مهمه 🔔

214 بازدید | 12 پست

تازگیا خیلی دیدم تو سایت تاپیکایی میزنن که غیر مستقیم احساسات کاربرا تحت تاثیر قرار میدن برای کمک مالی .

منکر این نیستم شاید بین اونا کسی باشه که واقعا به کمک نیاز داره اما اکثرا و طبق تجربه ی این سالها و مهمتر از همه تجربه ی دوستام تو کمک کردن به این افراد فهمیدم نه تنها نیازمند نیستن بلکه زندگیشون یه زندگی معمولیه 

سعی کنین توجه نکنین یا اگرم تاپیکاشونو خوندین سریع احساساتی نشین شماره کارت بگیرین 

اینا از هر ترفندی استفاده میکنن برای ناراحت کردنتون :شوهرم افتاده زندان به خاطر چک صاحبخونه یا بچم مریضه پول شیر خشک نداریم و .......

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پول ندارن گوشیشون رو بفروشن. وسایل خونه رو بفروشن الکی اینجا میخوان مظلوم نمایی کنن یا یه بچه15ساله اومد گفت مامانم خوب شد کروناش میخوام سوپرایزش کنم و ساعت بخرم براش اما پول ندارم این ای پی پرداختمه واریز کنید😐

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
بنظر منم کسی که واقعا نیازمند باشه نمیاد یه همچین جایی تاپیک بزنه 

موافقم

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .
پول ندارن گوشیشون رو بفروشن. وسایل خونه رو بفروشن الکی اینجا میخوان مظلوم نمایی کنن یا یه بچه15ساله ...

چندبارم من دیدم درخواست شارژ داشتن

فک نکنم کسی دلش بسوزه و باور کنه

چرا عزیزم تو دوستای خودم چند نفر بودن کمک میکردن اونم نه یه نفر به چند نفر اخرش فهمیدیم از منو شما حالشون بهتره

وقتی دسترسی به اینترنت و یه وسیله که باهاش بتونه وارد این سایت شه رو داره یعنی اونجور که تظاهر م ...

همینطوره

ای بابا نی نی یارم تاپیک زده تذکر داده

بله اخیرا خیلی زیاد شده این تاپیکا

تاپیکمو قفل میکنم 

ممنون که وقت گذاشتین خوندین