2777
2789

نههههههههه

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در این حد خسیس ندیدم دور و اطرافم. 

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍
دوتاشون  بابام بیشتر به قول تو پیتزا رو با نون میخوره  حالم از جفتشون بهم میخوره

وااای خیلی سخته خدا کمکت کنه عزیزم سعی کن مستقل بشی بری سر یه کاری که حداقل خودت برا خودت خرج کنی

ترجیح نیدم گدا گشنه باشم عین فامیل شما نباشم ذات باید پولدار باشه..بیچاره زنش چندشم شد😀

تو اکثر فامیلا گیر میاد اینجور رفتار خداروشکر که بابا خدا بیامرزم سرش از خودش نبود هر چی داشت خرج زن و بچش میکرد شوهرمم همینطور.اره عزیزم ولی زنش از خودش بدتر شده

شوهر من خسیس نیست ولی یه دوره ای سرباز بود پول نداشت هیچی، از شانس منم هر چی عروسی و جشن بود همون دوره بود، موهامو شونه میکردم با یه آرایش ساده با لباسای تکراری میرفتم، الان عکساشو نگاه میکنم میگم خداااا این چه تیپییی بود 😂

نامزدم از خانواده اشو دست و دلبازیشون برای جشن عقد و عروسی بردار بزرگش مدام تعریف میکنه و همش میگه هرچی دارم برای توست

اونوقت بهم قبل از نامزدی بهم گفت فک نکنیییی خرج میدما

بابات خرجتو بده تا عروسی

چن شب پیشم گفت کادو های عروسیو میگیرم میدارم واسه رهن

😐

هیچ وقت تنهایی زندگی عادت نشد !از روزی ک فهمیدم  تنها افریده شدیم تا امروز زجر کشیدم فقط گاهی تونستم ذهنمو منحرف کنم از اصل قضیه اما تنهایی انکار ناپذیر بود همیشه ...توهم تنهایی مث من !

اطراف خودم خسیس عجیب غریب ندیدم، بیشتر میشه بهشون گفت اقتصادی! اما یه خانمی تو یه تاپیک میگفت که عمه ش گویا پوشکای بچه رو میشسته روی بند پهن میکرده تا دوباره استفاده کنه!🤷🏽‍♀️

صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...
شوهر من خسیس نیست ولی یه دوره ای سرباز بود پول نداشت هیچی، از شانس منم هر چی عروسی و جشن بود همون دو ...

آخی عزیزم اشکال نداره زندگی بالا پایین داره مهم کنار هم بودنه