2821
2789
عنوان

کدوم بهتره؟

118 بازدید | 9 پست

دوستانی ک با موسیقی اشنایی دارن؟ کدوم بهتره لطفا دلیلشم بگین. من خیلی موسیقی دوست دارم ولی دروغ چراهنوزنمیدونم کدوم بهتره وفرقش نمیدونم  لطفا کمکم کنین دلم میخاد بیشتراهنگهارو بتونم بزنم خودمم مازندرانیم . میخام بتونم توسبک مازنی هم بزنم

تعداد رای : 11
نظرسنجی
تار
3
27%
دوتار
0
0%
سه تار
8
72%
هیچ‌کس‌نفهمیدِꔷ͜ꔷ▾‹🖤⃟🌻›" که‌خداوندهمِꔷ͜ꔷ▾‹🥀⃟🕸›" تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِꔷ͜ꔷ▾‹🔞⃟🌙›" _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِꔷ͜ꔷ▾‹💔⃟🌿

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تار چیه؟؟ ۲ تار چیه؟؟

ازالات موسیقی

هیچ‌کس‌نفهمیدِꔷ͜ꔷ▾‹🖤⃟🌻›" که‌خداوندهمِꔷ͜ꔷ▾‹🥀⃟🕸›" تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِꔷ͜ꔷ▾‹🔞⃟🌙›" _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِꔷ͜ꔷ▾‹💔⃟🌿
هیچ😑🍫🍓

مرسی عزیزم 🙂پیشنهادشماچیع

تار بهتره بر اساس تجربه میگم‌۳ ۴ ساله آواز کار میکنم  یه مقدار فقط از نظر اندازه یه کوچولو بزر ...

میشه لطف کنین بگین ازچه لحاظ . صداش دلنشین هست؟ میشه بیشتراهنگ هاروباهاش زد؟

گیتار پیانو🍓🍫☺

عاشق هردوشونم ایناروهم حتما میرم . ولی الان . ی اکیپ فامیلی سنتی . تنبک ونی وسه تار داریم باید رفت تو سبک اینا بعد برم گیتار وپیانو🥰🥰🥰

میشه لطف کنین بگین ازچه لحاظ . صداش دلنشین هست؟ میشه بیشتراهنگ هاروباهاش زد؟

صدا رو دیگه سلیقه ای هستش و اینکه بخوای آهنگهای مختلف رو بنوازی با همش میشه

I'm sorry, please forgive me, thank you, i love you 🙏🏻♥️
2824
2823
2791
2779
2792