2777
2789
عنوان

وزی مو

172 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها موهای من خیلی خشک و  وزه مث سیم ظرفشویی بعدشم هر روغنی ک ب موهام بزنم اولش نرم میشه اما بازم ب حالت اول برميگرده اگه کسی مثل من هستش خاسم بگم ک من روغن زيتون و نارگیل و بادوم تلخو با یه کرم مو قاطی کردم بعد دوباره اونا رو با آب قاطی کردم و تو یه قوطی اسپری ریختم و هروقت از حموم میام. ب موهام میزنم خدا روشکر الان بهتره حتی ميتونيد هروقت موهاتون خشک شد بزنید بعد ش اتو یا سشوار کنید قشنگ ميشه....بازم اگه کسی راهی برای صافی مو داره بگه

من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من موهام انقد سشوار کشیده بودم سوخته بود وز شده بود رفتم پسرونه زدم خالاص شدم دیگه وز نیس ولی پیر می ...

موهای منم کلن سوخته بود ی مدت اتو اینارو گذاشتم کنار و کوتاه کردم باز بهتره ...پوف آره راس میگی آدم پیر میشه تا بلند شه منم موهام داغونه ولی این باز یکم نرمش ميکنع

موهای منم کلن سوخته بود ی مدت اتو اینارو گذاشتم کنار و کوتاه کردم باز بهتره ...پوف آره راس میگی آدم ...

من اون موقع ک همچنان سوخته و بلند بود 

تنها کاری ک میکردم ی مقدار روغن زیتون بعد از حموم بهش میزدم تا دو رور بعد ک میشستمش دوباره هی روغن میزدم هی میشستم بهتر شده بود ولی مویی ک سوخته یعنی موی مرده دیگه یا باید کوتاهشون کرد یا اینکه مدام بهش روغن و ماسک مو و ازین داستانا بزنی ولی بازم مثه موهای سالم نمیشه 

من اون موقع ک همچنان سوخته و بلند بود  تنها کاری ک میکردم ی مقدار روغن زیتون بعد از حموم بهش م ...

آره واقعا من ميخاسم صاف کنم دائم گف کوهان جون نداره همش می سوزه....اشتباهي دوتا تايپک مث هم زدم خخخ 😁😁