2777
2789
نمیونه مث داداش یعنی فکرا یا حرفایی میزنه ک صد سال به خواهرش نمیگه

👌👌👌

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

عزیزم تو این رابطه ها دخترا خیلی ضربه میخورن میتونی از تاپیکای نینی سایتی ها بفهمی

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دوست دختر داره و مبخوان ازدواج کنن

اینکارونکن دوست دخترش یه روزمیفهمه جریان روکه نمیدونه ،هم رابطه اونا خراب میشه هم برای توبدمیشه

قول میدم کنارت بمونم و به تک تک رویاهامون برسیم.تا ابدو یک روز کنارتم...ℳ...  

باید از همسر اینده اش سوال کرد دوست داره همسرش یه خواهر نامحرم  داشته باشه یا نه؟ حقیقت رو باید پذیرفت ، اسم ها رو میشه عوض کرد و گذاشت داداش و آبجی و ... اما واقعیت فرقی نمیکنه.

سلام😊 
نهههه نمیزنه اصن 😉

خدا کندولی همون دوست باشید بهتره 

انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه                                اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦‍♂️🌹🙏

به خودت و طرف مقابل بستگی داره

مثلا من دوستِ پسر داشتم و خیلی خوب بودن و منظور دیگه‌ای هم نداشتن(خودشون رل داشتن)

بعد از یه مدت با اخلاق طرف مقابل میشه راحت تشخیص داد که قصدش واقعا دوستی معمولی‌عه یا فراتر...

اگر آرامش می خواهی مراقب مردم نباش ...اگر ادب می خواهی در کار کسی دخالت نکن...اگر پند زندگی می خواهی در برابر آدم های احمق سکوت کن...
اینکارونکن دوست دخترش یه روزمیفهمه جریان روکه نمیدونه ،هم رابطه اونا خراب میشه هم برای توبدمیشه

من بهش گفتم که ناراحت میشه و هر وقت احساس کرد اتفاق بدی میوفته بهم بگو ولی گفت فلانی تو رو نمیشناسه اگه بشناستت حتمن دوست خواهد داشت

برای موفقیتم صلوات میفرستید😊ممنونم😙❤😙😍
به خودت و طرف مقابل بستگی داره مثلا من دوستِ پسر داشتم و خیلی خوب بودن و منظور دیگه‌ای هم نداشتن(خو ...

ددست مبگی خودش هم این مسئله رو گف که بعضیا از روی کثافط بازیاشون میگن 

من بهش گفتم که ناراحت میشه و هر وقت احساس کرد اتفاق بدی میوفته بهم بگو ولی گفت فلانی تو رو نمیشناسه ...

چمیدونم والا به رابطشون شک دارم

قول میدم کنارت بمونم و به تک تک رویاهامون برسیم.تا ابدو یک روز کنارتم...ℳ...  
خب کارایی این داداش چیه تو زندگیت؟؟؟ 🤔 🤔 

خیلی وقتا پشتیبانمه و بهم روحیه میده کلی چیز ازش یاد میگیرم