2777
2789
عنوان

بیاین😔😔😔😔

217 بازدید | 15 پست

دوستای مهربونم ۱۸هفته باردارم و ظهر خوردم زمین البته با دستام رو زمین خودمو نگه داشتم و ب شکمم ضربه ای نخورد تو رو خدا واسه نی نیم دعا کنید حالش خوب باشه دارم از استرس میمیرم سونو هم تا ۱۱روز دیگ نوبت نداشتن ک بتونم زودتر برم تو همین چن ساعت افسرده شدم از ناراحتی،

روی پوست پشت دنده راستم حس کشش دارم ولی درد دیگه ای ندارم خیلی میترسم برام دعا کنید بچم همه زندگیمه نمیخوام بخاطر سهل‌انگاریم اتفاقی براش بیفته از ظهر اینقدر گریه کردم دیگ جون ندارم😭

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گریه که بیشتر ضرر داره عزیزم ناراحت نباش چیزی نیست

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

عزیزم استرس نداشته باش دوست من با خودم بود محکم افتاد رو پهلوش الان بچش2سالشه.این گریه تو بیشتر براش ضرر داره

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

نه عزیزم مشکلی نداره اگه خدایی نکرده اتفاقی میوفتاد لکه بینی وخونریزی بر میداشتی دست بذار رو دلت ایت الکرسی براش بخون چشم خوردی ماشالله ولاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم هم بخون هفت هربارجایی میری 

خدایا شکرت❤وزن فعلی67 🌺وزن هدف57🌺 عضو گروه ابی💙💙 
چشم عزیزم توام بارداری برای من دعا میکنی دکتر نگه زانومو عمل کنم؟دخترم شیرخواره😔 نترس منم باردار ...

چشم عزیزم حتما ممنون از دلداریت😔

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
نه عزیزم مشکلی نداره اگه خدایی نکرده اتفاقی میوفتاد لکه بینی وخونریزی بر میداشتی دست بذار رو دلت ایت ...

مرسی عزیزم از راهنماییت چشم حتما انجام میدم