2777
2789
عنوان

میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 27 پست
جونم

دیدی

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

خوشگلی خانومی .من ی دوس دارم اسمش لیلاست شبیه اونی خیلی 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدی

اره 🧡😍

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫
خوشگلی خانومی .من ی دوس دارم اسمش لیلاست شبیه اونی خیلی 

ممنون عزیزدلم😊

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

بعضیا کلا مدت روزشون کمه ولی اگه اتفاقی شده و تکرار نشده چیز خاصی نیست از این اتفاقا میفته

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
بعضیا کلا مدت روزشون کمه ولی اگه اتفاقی شده و تکرار نشده چیز خاصی نیست از این اتفاقا میفته

مدسی ...من هفت روز بودم یهو اینطوری شد نمیدم اینطوری

مدسی ...من هفت روز بودم یهو اینطوری شد نمیدم اینطوری

نمیشدم

چقدر قربون صدقه هم رفتین!!😕😕

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓
چقدر قربون صدقه هم رفتین!!😕😕

😂😂😂😂

ماه بعد شدید نیشی عزیزم شما تحرک نداری دیواره رحمت ریزش کنه شدید بشی اگه ورزش کنی اندازه سه تا پریود ...

وای😨

خخخ جدی امروزه همه ما کم تحرک شدیم فقط پشت کامپیوتر و رو تخت همش عم ولو هستیم اینجوری نکن از الان تح ...

نه تحرک دارم پیاده روی میرم