2777
2789
عنوان

ورود بچه دوم

133 بازدید | 9 پست

سلام عزیزا کسایی که تجربه دارن ممنون میشم در اختیار بذارن. با اومدن بچه دوم زندگی زندگی چجوری میشه؟ چقدر عوض میشه بهتره یا بدتر

گر مرا هیچ نباشد،نه به دنیانه به عقبی🤍چون تودارم همه دارم،دگرم هیچ نباید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظرم بهتره چون بچه اولیم تنهانیس همبازی پیدامیکنه

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
زندگی عوض نمیشه فقط بچه اول صدمه خیلی بدی میخوره تو هر سنی که باشه

چرا آخه دختر من خودش خیلی اصرار داشت یه نوزاد بیاریم هر روز سرشو میذاره رو شکمم با نی نی حرف میزنه همه ی وسایلا و اسباب بازیاشو گذاشته کنار میگه خراب نشن برای نی نی نگهشون دارم یعنی ممکنه بدنیا بیاد بازم آسیب ببینه من و همسرمم با هم تو تربیت بچه تفاهم داریم و میدونیم توجهمون از دخترمون کم نمیشه خیلی نگرانم

عزیزم بچه دوم اوردن رو باید با شرایط خودت بسنجی ،ماکه جای شما نیستیم شاید شرایط ما بشه دومی اورد به شرایط شما نخوره یا بلعکس

از نظر مالی روانی بررسی کن ببین میشه بیار نمیشه هم که هیچ

در هر دوصورت هم حرف مردم کشکه 

لطفا برای عاقبت بخیر شدن من یک صلوات بفرستین ممنونم😘
چرا آخه دختر من خودش خیلی اصرار داشت یه نوزاد بیاریم هر روز سرشو میذاره رو شکمم با نی نی حرف میزنه ه ...

بهرحال چالشیه که فرزندای اول متحمل میشن.ولی فرزندای اول از لحاظ سلامت روانی معدل بالاتری دارن

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

ببین تا جایی که تو اطرافیان دیدم 

اگه اختلاف سنی ۳ ۴ سال باشه 

پذیرش بچه اول راحتتره

ولی سن بالاتر بچه اول هی با دومی می جنگه

چون سالها تنها بوده و تو چشم بوده

حالا فکر میکنه رقیب‌ اومده

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
چرا آخه دختر من خودش خیلی اصرار داشت یه نوزاد بیاریم هر روز سرشو میذاره رو شکمم با نی نی حرف میزنه ه ...

ببین پسره منم دقیقا مثل دختر شما بود ولی تا وقتی بچه بدنیا نیومده بود. قتی بدنیا اومد دید نه اصلا اونی که فکر میکرد نشد همه چیز تو ذهنش بهم میریزه. دنیاشو تو خطر میبینه استرس زیادی بهش وارد میشه من با چشمای خودم دیدم و حس کردم پسرم کلا یه بچه دیگه شد. چون میخواد بروز نده ناراحتی و نگرانی شو تو خودش میریزه و تبدیل به یه بچه لجبازو زودرنج میشه. البته این درمورد پسر منه دختر شمارو نمیدونم