2777
2789
عنوان

بی بی چک💎

374 بازدید | 50 پست

چن روز بعد از تاخیر بی بی چک میزنین؟ امروز موعدمه خبری از پری نیست علائم هم فقط بعضی وقتا یه ذره دلم درد میگیره وتمام، دل تو دلم نیست ک بی بی چک بزنم ولی جرات ندارم نخریدم ک نزنم 💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله که مثبت باشه ولی من بعد ۳ هفته از موعدم گذشت دیکه گفتم صد در صد باردارم ولی بی بی چک زدم منفی شدم نیم ساعت بعد پری شدم 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....

فردا بزن

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
عزیزم چند روز صبر کن, هرچی صلاحته همون بشه 

وقتی خونه داشته باشم زود میزنم میخوره تو ذوقم این دفعه نخریدم ولی دل تو دلم نیس💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
انشالله که مثبت باشه ولی من بعد ۳ هفته از موعدم گذشت دیکه گفتم صد در صد باردارم ولی بی بی چک زدم منف ...

منم قبل از عید بعد از36روز تاخیر پریود شدم😔💎

درکت میکنم چند وقته اقدامی ?سابقه تاخیر داشتی ?

6ماهه اره سابقه دارم قبل از عیدبا36روز تاخیر پریود شدم 💎

عزیزم من 22 موعدمه امروز ظهر بی بی زدم هاله انداخت نمیدونم باردارم یا نه این ماه کلی دارو استفاده ...

چ دارویی استفاده کردین؟ چن ماهه اقدامین؟ 💎

نزدیک یه ساله  تبلی خفیف دارم این ماه لتروزول  4 تا امپول دور ناف و دو تا امپول hcg

انشالله ک حامله ای عکس بی بی چکت رو بفرست💎