2777
2789
عنوان

خیلی میترسم

120 بازدید | 10 پست

دو شب پیش از بیرون اومدم کفشام پشت در جا موند یادم رفت بذارم تو جاکفشی بعد نصف شب یادم اومد شوهرم رفت برداره دید یه لنگش نیست رفت پایین و بالا و همه جای ساختمونو گشت پیداش نکرد تا دوباره که داشت برمیگشت یه جا رو برای بار دوم نگا کرد که لنگه کفشم اونجا بود 

این گذشت امروز صبح من تی‌وی رو روشن کردم رفتم خوابیدم(تنها بودم بدون سر صدا میتزسیدم) بعد بیدار که شدم خاموش بود برقم نرفته آخه اگه میرفت کولرم خاموش میشد

بیاین شمام بگین چیزی نیس هی دارم خودمو قانع میکنم که آره اون کفشو یه همسایه برده اونجا انداخته ولی بازم شبا خواب ترسناک میبینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلویزیون ها زمان دارن بعد دو ساعت خاموش میشن اگر با کنترلهاشون کار نشه نترس دوستم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

این از اونا نیست قدیمیه بعد من هر روز روشنش میذارم و میخوابم چون میترسم

پس خونه ات جن داره 

همینو میخوای القا کنی به خودت و خودتو بترسونی😁

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نمیدونم چرا چند وقته سختمه تو خونه لباس باز بپوشم خیلیم نسبت به رابطه با شوهرم سرد شدم 

رابطه منظورم حرف زدن عادی و ایناست لباسم همش دوس دارم آستین بلند بپوشم😭🤦🏽‍♀️

پس خونه ات جن داره  همینو میخوای القا کنی به خودت و خودتو بترسونی😁

واقعا بدم میاد از این جن و اینا چون همش تنهام میدونم اگه حس کنم اتفاق ترسناکی داره میفته اولین ضربه رو خودم میخورم

عزیزم جن وجود داره و فقط تو خونه شما نیست خونه همه ما هستن همونطور که فرشته ها وجود دارن و میگن وقتی وارد خونتون شدین و کسی هم نبود سلام کنین فرشته ها جواب میدن تعدادشون هم خیلی بیشتر از ماست علمشون هم از جهان هستی از ما کاملتره چون هیچ چیز ازشون پوشیده نیست

اما با ما کاری ندارن تا موقعی که ما کارشون نداشته باشیم 

و اینکه مثلا میگن زن زاعو رو نباید تا 10 روز تنها گذاشت چون خون زیادی از دست میده و به عوالم دیگه نزدیک میشه

پس احتمالا شما یا از نظر جسمی یا روحی ضعیف شدی که اونا رو بیشتر احساس میکنی

خودتو تقویت کن معجون بخور 

قرآن بخون و نماز اول وقت

حواست رو با چیزای دیگه پرت کن و بهشون فکر نکن