2777
2789
عنوان

زایمان زودرس

445 بازدید | 5 پست

سلام، من میخام داستان بارداری خودمو براتون تعریف کنم من پارسال98 ازدواج کردم 19سالم بود بعد ازدواجم هرروز ی مشکلی واسم پیش میومد مثلا ی ماه بعد ازدواجم تو بیمارستان بستری شدم واس خاطر کیست تخمدانم ک حدود ی ماه خونریزی کردم وقتی رفتم پیش ی دکتر متخصص گفت ک تنبلی تخمدانم دارم انقد حالم بدبوود هرشب کارم شده بود گریه زاری فک میکردم هیچ وقت بچ دار نمیشم اخه تو بعضی سایتا خونده بودم اونایی ک تنبلی تخمدان دارن دیر بچ دار میشن خلاصه دوماه رفتم پیش ی دکتره اونم لتروزل و مدروکسی تجویز کرد واسم ماه سوم من باردار شدم وقتی 50 روزه بودم رفتم سونو گفتن دوقلو باردارم اینقد خوشحال بودک اشکام بند نمیومد من هر ماه میرفتم پیش دکتر تو 12 هفته گفتن احتمالا یکیش پسره اون یکیم چون خیلی کوچیکه معلوم نمیشه جنسیتش باز تو 4 ماهگیشون رفتم سونو گفتن دوتاشونم پسره تا جنسیتشونو فهمیدم واسشوون کلی لباس و وسایل گرفتم بعد4 ماهگی کرونا لعنتی اومد دوماه نرفتم دکترر چون عید نوروزم بود دکترمم مطبش بست بود چن روز ترشح زردوسبز داشتم فک میکردم چیز زیاد مهمی نیس تا اینک روز 12 فروردین صب یکم خونریزی داشتم بعدش دردام شروع شد درد شبیه پریودی من فک میکردم با شیاف حل میشه تا خودمو رسوندم بیمارستان گفتن بچه هات دارن دفع میشن خیلی شکه شده بودمم منو بزور بردن اتاق زایمان میخاسم اون موقع خودم بمیرم ولی نزارم بچه هامو ازم جدا کنن بچه هام هنوز لگد میزدن قلبشون میزد ولی چون تو هفته 23 بودم ادامه حیات نداشتن فقط دوهفته کم بود تا زنده بمونن ساعت 2 رفتم زایشگاه چون از شانس بد من خورده بود ب تعطیلات دکتر ماهری نبود تو بیمارستان دکتر با اشتباهش من تا ساعت 12 همش درد کشیدم تا اینک بچهامو ساعت 1 طبیعی و بدون بخیه ب وزن700گرم ب دنیا اوردممممم بچه هاموو از دست دادم داغون شدم دردی ک من کشیدموووو امیدوارم هیچ کسی تجربه نکنه الان دوماه از اون روز میگذره من حالم روز ب روز داره بدتر میش نع شوهرم میزاره گریع کنم نع مادرم اینقد بی صدا گریه کردممم خسته شدم هرروز میگم کاش منم باشون میرفتم اسمشونو گذاشتم حسن/حسین ❤️ هرکی این متنو داره میخونه و اگ بارداره مراقب  خودش و فندقش باشه و استراحت کافی داشته باش مخصوصا تو 6 ماهگی ک امکان زایمان زودرس شدن تو این ماه زیاده. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ناراحت شدم ولی سعی کن الان ب خودت استراحت بدی چن ماه دیگه دوباره اقدام کنین و ایندفه مراقب باشین خدا بزرگه هر چی اون بخاد میشه و روحیتونو هم دوباره بسازین غصه بخورین ک بچه هابرنمیگردن به اینده نگا کنین

الهی به حق امام حسن و حسین دوباره زود باردارشی وبه سلامتی زایمان کنی خیلی سخته اینقدر که شاید درکت نکنم ولی قشنگ حسو خالتو میفهمم منم از نوزده هفتگی دکتر میگه امروز بزا فردا بزایی خونریزی های شدید دارم الانم اب دور بچه خیلی کم شده اینقدر نگرانم که نگوامروز دیگه خودمو زدم به بیخیالی دارم لباساشو میچینم تو کمد چون با ناامیدی هیچی درست نمیشه 

تو هم فقط امید به خدا داشته باش ایشالله ایندفعه با پیگیری و مراقبت بیشتر سر وقت زایمان میکنی این روزها هم تموم میشن منم وقتی سر اولین بارداریم با سهل انگاری خودم بچمو از دست دادم داغون شدم کارم به افسردگی و هزار جور قرصو دوا کشید ولی گذشت 

خداجونم فرشته کوچیکمو سپردم دستت انشالله فاطمه س دخترمو تربیت میکنه و من تو اون دنیا شرمنده دخترم نباشم و پاک به دیدنش بیام