2777
2789

سلام خواهرا میدونم یکم مسخره س 72 روز تا کنکور تجربی مونده و من هنوز هیچی نخوندم 

خیلیا میگن توی این فرصت کم هم میشه خوند و یه رشته خوب قبول شد 

ارزوی من همیشه این بود که مامایی قبول شم ولی همیشه یه موانعی پیش میومد که نتونم درست تمرکز کنم و درسمو بخونم

توی این دوره 72 روزه میخوام خوب بخونم ولی ننیدونم چطوری شروع کنم 

همیشه موقع خوندن ناامیدی میاد سراغم و میگم بیخیال من که قبول نمیشم 

هرشب و هر صبح با عذاب وجدان میخوابم و بیدار میشم 

تورو خدا اگه تجربه ای دارین یا کسی رو میشناسین که توی دوره کوتاه تونسته رشته موردعلاقشو قبول شه بهم کمک کنید 

واقعا این موضوع داره روی روحیه ام هم تاثیر میذاره 

اگه نمیتونین کمک کنید فقط لطفا انرژی منفی ندین چون به اندازه کافی بم فشار میاد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی چیه عزیزم کنکور یه بازی کثیفه ینی خودش به تنهایی کثیف نیس بازی هایی ک با روح روانت میکنن کثیفه بهت وعده هایی میدن ک غیرممکنه و شاید برای 1 در صد جامعه امکان پذیر باشه و وقتی ک واردش میشی و نمیتونی انجامش بدی سرخورده میشی فک میکنی مشکل از توه ک نشده در صورتی ک وعده ای ک بهت داده شده فقط یه رویاس... من واقع گرایانه بهت میگم اگه تا الان هیچی درس نخوندی و پایه ت هم ضعیفه موفق نمیشی اما اگر پایه قوی داری تلاشتو بکن قطعا همین مدت درس خوندن هم جایگاهتو تغییر میده خوندن از نخوندن خیلی بهتره