2777
2789
عنوان

بدویین بیاین🤪

40 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها

خوبین

بچه ها من ی مشکلی دارم

من خیلی ایده آل گرا هستم

اسمش قشنگه هااا

اما خیلی اذیت کنندست

الان مثلا ی خواستگار خوب دارم ک خیلی هم دوسش دارم. درواقع دوستیم با هم. هنوز نیونده خواستگاری رسمی.

ولی ب هر حال

ولی من مشکلم اینه همیشه دنبال ی چیز بهتر هستم

مثلا میگم نکنه از این بهتر هم باشه

یا حتی ی مانتوی خوشگل هم ببینم، باز دنبال خوشگلترم 

همیشه این بودم 

میترسم با دیوونه بازیم از دست بدمش بعد مثل این پیدا نکنم

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم. گاهی دخترخالم تاپیک میذاره. اگه گاهی تناقض دیدین حتما تاپیک مال اونه

وسواس داری😬

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

اه اونایی که گفتی یه دور میزنم برمیگردم میگیرتت😂

ولی در کل یه جا باید شروع کنی قانع باشی

⚜️۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم رخ داد⚜️❌میخوای نصیحت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو کنی،فضولی کنی ریپلای نکن❌غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶احمد ذوقی دو تعلیقه 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اه اونایی که گفتی یه دور میزنم برمیگردم میگیرتت😂 ولی در کل یه جا باید شروع کنی قانع باشی

😂😂😂

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم. گاهی دخترخالم تاپیک میذاره. اگه گاهی تناقض دیدین حتما تاپیک مال اونه

وسواس داری😬

اهوم