2777
2789
عنوان

مشورت میخام...

111 بازدید | 13 پست

برادرشوهرم مجرده

با دوستاش رفتن شمال مسافرت و برگشته حالا منم همسایه خونه پدرشوهرم هستم و پسرم عموش رو خیلی دوست داره الان علایمی نداره اونجا هم ویلا کرایه کرده بودن و خیلی احتیاط کرده ب منم پیام واتساپ داد گف من اومدم خونه یه چند روز خونه ما نیاید اگه اوکی بودم بعد بیاید

یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید

مشورت چی؟

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با توجه ب این نکته که من بیماری زمینه ای دارم و ویروس کرونا قطعا باعث میشه فقط امار فوتی ها ببرم بالا

چکار کنم ک پسرم اصلا نره اونجا

با توجه ب این نکته که من بیماری زمینه ای دارم و ویروس کرونا قطعا باعث میشه فقط امار فوتی ها ببرم بال ...

سعی کن سرگرمش کنی ی مدت باهاش بازی کن تو خونه وقتی میان وعده براش درست میکنی صداش بزن تا بهت کمک کنه تا سرگرم بشه بهشم نگو ک عمو برگشته

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
سعی کن سرگرمش کنی ی مدت باهاش بازی کن تو خونه وقتی میان وعده براش درست میکنی صداش بزن تا بهت کمک کنه ...

اره امروز عصر با کیک سرگرمش میکنم

تا چند روز پسرم کنترل کنم خوبه؟ ممکنه بیماری خودش نشون بده خدایی نکرده

حداقل تا دوهفته نزار بره

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی