2777
2789

هوالحبیب 

گر در یمنی چو با منی پیش منی

گر پیش منی چو بی منی در یمنی

من با تو چنانم ای نگار یمنی

خود در غلطم که من توام یا تو منی

ابوسعید_ابوالخیر#  

اسرارالتوحید |

آورده‌اند که شیخ ابوسعید ابوالخیر چند درهم اندوخته بود تا به زیارت كعبه رَود؛ با كاروانی همراه شد و چون توانایی پرداخت برای مَركبی(اسب) نداشت، پیاده سفر كرده و خدمت دیگران می‌كرد تا در منزلی فرود آمدند و شیخ برای جمع‌آوری هیزم به اطراف رفت؛ زیر درختی، مرد ژنده‌پوشی با حالی پریشان دید و از احوال وی جویا شد دریافت كه از خجالت اهل و عیال در عدم كسب روزی به اینجا پناه آورده است و هفته‌ای است كه خود و خانواده‌اش در گرسنگی به سر برده‌اند شیخ چند درهم اندوخته خود را به وی داد و گفت برو. مرد بینوا گفت: مرا رضایت نیست تو در سفر حج در حَرَج (سختی) باشی تا من برای فرزندانم توشه‌ای ببرم. شیخ گفت: حج من تو بودی و اگر هفت بار گرد تو طواف كنم بِه ز آنكه هفتاد بار زیارت آن بنا كنم. والله اعلم

💕به رسم رفاقت همدیگرو دعا کنیم💕ناشناس حرفت رو بگو برام https://harfeto.timefriend.net/617659953

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عرض ادب؛

این شعر رو من نفهمیدم؛

خیلی جاها هم شنیدم...

اصلا این یمن تو بیت اول استعاره است؟! یا نه؟

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
عرض ادب؛ این شعر رو من نفهمیدم؛ خیلی جاها هم شنیدم... اصلا این یمن تو بیت اول استعاره است؟! یا نه ...

ببین منظورش اینه که دلها باید به هم نزدیک باشه نه جسمها

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
عرض ادب؛ این شعر رو من نفهمیدم؛ خیلی جاها هم شنیدم... اصلا این یمن تو بیت اول استعاره است؟! یا نه ...

عرض ادب متقابل

مقصود از یمن کشور یمن هست( کنایه از دور بودن محبوب). 

هر چند در یمن باشی چون در فکر و خیال منی انگار در کنار منی!

و اگر کنار من باشی و خیالت پیشم نباشه انگار در یمنی!

💕به رسم رفاقت همدیگرو دعا کنیم💕ناشناس حرفت رو بگو برام https://harfeto.timefriend.net/617659953
عرض ادب متقابل مقصود از یمن کشور یمن هست( کنایه از دور بودن محبوب).  هر چند در یمن باشی چون د ...

بله.

روشن شد برام الان.

تشکر می نمایم.

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
شعر در مورد امام زمان بلدین از شعرای بنام  باشه؟

عرض سلام و احـــترام

دیدار یار غایب دانی چه ذوق دارد؟
ابری که در بیابان بر تشنه ای ببارد...
سعدی_جان#  

-----------
ای غایب از نظر
بخدا می سپارمت . . .
#حضرت_حافظ

---------

نرگس شکفته است تورا دادمیزند
از دوری تو
فاصله
فریاد میزند ...
لا_ادری#  

مادر اویس، پیرزنی ناتوان، بیمار و نابینا بود. اویس به حکم فطرت و هم چنین فرمایش پیامبر صلی الله علیه و آله به نیکی و مهربانی با والدین، مراقب مادر بود. هنگامی که شوق دیدار پیامبر نور و رحمت، سرتاسر وجودش را فراگرفته بود، بر خویش واجب دانست با اجازه مادر،برای دیدار پیامبر به مدینه سفر کند. مادر که کسی جز اویس نداشت و نیازمند پرستاری بود، گفت: اگر پیامبر در مدینه نبود، توقف نکن و زود بازگرد.

اویس با شور و شوق دیدار پیامبر به مدینه سفر کرد. وقتی به مدینه رسید، با خبر شد که پیامبر به سفر رفته است. او که می دانست پیامبر راضی نیست برای دیدارش به مادری بی احترامی شود، آخرین نگاه را به خانه گلین پیامبر دوخت و با سختی از شهر پیامبر خارج شد. هنگامی که پیامبر به مدینه بازگشت، به او عرض کردند: شتر چرانی از یمن به نام اویس به این جا آمد و به شما سلام رسانید و بازگشت. پیامبر فرمود: «آری، این نور اویس است که در خانه ما هدیه گذاشته و خود رفته است».

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱