2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 32 پست
اعصاب ادم بهم میریزه 

من یه مدت از بس که اینا رو میخوندم به شوهرم شک کرده بودم بدبخت هیچ کاری نمیکردا ولی من بهش مشکوک شده بودم، حالا خداروشکر چند وقتیه کمتر میزارن... همه یا دنبال عشق سابقشونن، یا شوهراشون خیانت کردن،، یا پدر و مادراشون ☹️☹️

تو نخ ما نباش گره میخوری
وای آره  همه جور فیلمی هم نگاع میکنن

من تو خونه پدریم ماهواره داشتیم اکثرا فیلم های ترکیه ای محتواش عشق های ناپاک هست و توجیح خیانت و بی بند باری وقتی اومدم خونه خودم به هیچ عنوان دیگه هوس ماهواره نکردم مردهای الان نزده میرقصن وای به حال اینکه دیگه یک چیزهایی هم به چشم براشون عادی بشه خیلی از بدبختیا ما زنها اینه که فکر میکنیم مردها جنبشون مثل زنهاست مرد ها اکثرا عقلشون به چشمشون هست و لذت جنسی خیلی براشون مهمه حالا میان تیپ و قیافه زنهاشون روکه چند تا شکم زاییده رو  با این هنر پیشه ها مقایسه میکنن بعد هم بقیه ماجرا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو خونه پدریم ماهواره داشتیم اکثرا فیلم های ترکیه ای محتواش عشق های ناپاک هست و توجیح خیانت و بی ...

والا 

کاش قیافه خودشونم مثل همون هنر پیشه ها بود

لطفا برای حاجت منم ی صلوات بفرستید. بگین خدایا حاجت این بنده تو بهش بده... #منتظر_منجی (مهدیِ فاطمه)🌱 برای ظهور امام زمان صلوات بفرستید🌾
من یه مدت از بس که اینا رو میخوندم به شوهرم شک کرده بودم بدبخت هیچ کاری نمیکردا ولی من بهش مشکوک شده ...

من هنوز ازدواج نکرده مشکوک شدم ب همه تو ک جای خود داری😅

لطفا برای حاجت منم ی صلوات بفرستید. بگین خدایا حاجت این بنده تو بهش بده... #منتظر_منجی (مهدیِ فاطمه)🌱 برای ظهور امام زمان صلوات بفرستید🌾
یسریاش دروغه اونا که با مدرکه راسته فقط

اونایی ک با مدرکم هست میتونن خودشون درست کنن کاری نداره ک

مردها همه خودشون رو زیبا و بی عیب میبینن از بس پررو هستن

مشکل خانما هم هستن

بعضی از خانما اعتماد ب نفس ندارن و فکر میکنن زشتن با اینکه اینطور نیست

احساس میکنم ،زاده تخیل هم زیاده.

وقتی فیلماشون اینقد چرته میرن فیلم ترکی میبینن.با کفش پاشنه بلند میان تو خونه ، شوهرش با دوستش در تماسه، همشون درگیر خیانتن ...

فیلمای ژاپنی رو که میبینم دوس دارم زندگیم مثه ژاپنیا باشه، یعنی زاده تخیلم اینجوری میشه.

کلا واسه در بازدید کردن هر کاری میکنن.

شده مثه  ای نستا وایه جم کردن فال وور هر کاری میکنن.

احساس میکنم ،زاده تخیل هم زیاده. وقتی فیلماشون اینقد چرته میرن فیلم ترکی میبینن.با کفش پاشنه بلند م ...

دقیقا 

دست ب هرچی میزنن

منم واقعا همینطوریم  اعتماد به نفسم  پایینه

هرکی زیبایی خاص خودش رو داره 

فقط خدا به داد بچه هامون برسه ،جدا میگم 

تربیت بچه ها داغون شده .ادب و احترام نمونده .مادرا اینقد بچه هاشونو  بی ادب بار آوردن دهنم یه متر باز مونده فقط از ادب (لطفا ) رو به بچه شون نشون دادن مثلا میگن خاله دهنتو ببند  دارم کارتون میبینم لطفا

😐