2777
2789
عنوان

خیانت

212 بازدید | 32 پست

چرا نی نی سایت مثل ماهواره می مونه 

مثل فیلم ترکی همه ب هم خیانت میکنن این زن اونو دوست داره اون شوهر اینو 

این اینو میزنه اون یکی اونو...

این ب این خیانت میکنع

بعد با شوهر دوستش دوست میشه

میام اینجا حس افسردگی میگیرم 

یعنی از وقتی اینجا عضو شدم داستاناش از رمانا تخیلی تر بود...

لطفا برای حاجت منم ی صلوات بفرستید. بگین خدایا حاجت این بنده تو بهش بده... #منتظر_منجی (مهدیِ فاطمه)🌱 برای ظهور امام زمان صلوات بفرستید🌾

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

واقعیت جامعس

ن دیگه انقدر خدایی زندگیه فیلم ک نیست

لطفا برای حاجت منم ی صلوات بفرستید. بگین خدایا حاجت این بنده تو بهش بده... #منتظر_منجی (مهدیِ فاطمه)🌱 برای ظهور امام زمان صلوات بفرستید🌾

عزیزم بعضیاش واقعیه

من دور خودم بیشتر بین دوستام زیاد دیدم. 

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
چون همه اونایی که ادعا میکردن آدم خودش باید سالم باشه و فیلم و این چیزا تاثیری تو فرهنگمون نمیذاره د ...

وای آره 

همه جور فیلمی هم نگاع میکنن

اره جدی چرا؟؟ منم بش کردم

اعصاب ادم بهم میریزه