2777
2789
ببین غذا چی بهشون میدی من ی گربه مادر دارم با دوتا بچش ک هر س تا نفسمن ولی تو غذا دادن برام سخت شد ه ...

عزیزم اینجوری همه ی ویتامین‌هاشون جبران نمیشه اگه مدام یه چیز بخورن 

برو پت شاپ ها براشون غذای گربه بگیر و ازشون مشورت بخواه 

اینجوری تو پول هم صرفه جویی میشه

حتما هرچندوقت یک بار برای معاینه دامپزشکی ببرشون 

بعد اینکه حواست باشه اگه میخوای بشوریشون از مواد شوینده و شامپو عادی استفاده نکن چون ph اش اذیت میکنه پوست و مو شون رو باید حتما مخصوص خودشون شامپو خرید 

بیشتر شانه شون بزن

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر حواست باشه لبنیات گاوی بهش ندی بخصوص شیر گاو نه برای گربه بالغ نه کوچیک اصلا خوب نیست 

حتی اگه خودشون هم بخوان نباید بهشون داد گوارششون رو اذیت میکنه

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

خرید بچه گربه آپارتمانی

ما همگی عاشق گربه های ملوس ودوس داشتنی هستیم  گربه های شیطون و در عین حال باکلاس گربه های نژاددار که در عین بازیگوشی  برای زندگی اپارتمانی بهترین گزینه هستند  طبق تحقیقات  88 میلیون گربه درآمریکا به عنوان حیوان خانگی نگهداری میشوند. ما برای خرید بچه گربه آپارتمانی در خدمت شما هستیم.

خدمات شستشو گربه 

ما برای خدمات شستشوی گربه در خدمت شما هستیم.برای شستشو حتی الامکان از شامپوی مخصوص حیوانات و اگر نتوانستید آن را تهیه کنید، از شامپوی بچه استفاده کنید. شکم، گردن، پاها و دم گربه را با ماساژ در جهت خواب موهای بدنش، شستشو دهید تا احساس ناخوشایندی نداشته باشد. مراقب باشید کف به چشم‌ها و گوش‌های گربه وارد نشود. برای شستشوی صورتش می‌توانید لیف را تنها به آب آغشته کرده و بدون اینکه به آن شامپو بزنید، به صورتش(در جهت خواب موها) بکشید.

حمام گربه

دمای آب را قبل از اینکه گربه تان را درون وان یا روشویی بگذارید کنترل کنید تا گرم باشد. تمام وسایل مورد نیازتان را دم دست داشته باشید(از جمله تشویقی) و آن هارا به ترتیب استفاده بچینید. رفتاری آرام و صحبت‌های عاشقانه با تن صدای یکنواخت و آرام، تجربۀ حمام گربه را برای هردوی شما مطلوب‌تر می‌کند. دائما با گربه تان حرف بزنید، به او بگویید که او را دوست دارید و او چه قدر زیباست – او معنای این جملات را می‌فهمد. و در آخر برای حمام گربه تان برنامه منظم بگذارید اما برای جلوگیری از خشکی پوستش، یکبار در میان از صابون استفاده کنید. فراموش نکنید خشک کردن مناسب گربه بعد از حمام از جمله موارد بسیار مهم در این فرآیند است.