2777
2789
عنوان

راهنمایی خرید گوشی خواهش میکنم بیایید دعاتون میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 46 پست
من گرقتم 4800، الان فکر کنم 5تومن باشه

این که شما میگین پرو هست یا نه؟ببخشید زیاد از مدلا سر در نمیارم

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم این عالی باشه ممنون از راهنماییت گلم

ببین عزیزم من خودم خیلی دنبال یه موبایل مناسب با امکانات خوب گشتم در نهایت این موبایل و پیدا کردم که رمش نسبت به ردمی نوت بهتره و هم فکر می کنم هواوی نسبت به شیایومی خیلی بروز تره اینو بدون هیچ غرضی میگم چون برادر خودم همین موبایل و داره تنظیمات نتشو من دستی انجام دادم ببین خودکار براش فرستاده نمی شد.بازم شما تصمیم گیرنده ای.

ردمی و شیایومی عالیه عزیزم، 

خانمی این دوتا ردمی و شیائومی متفاوتن اخه میترسم میرم موبایل فروشی بهم بخندن اینقد درگیر بچه داری هستم کلا از دنیای گوشی و مدلاش اومدم بیرون.... حدودا میخوام ۵تومن بشه و دوربینش عالی باشه باطریش خوب باشه و همینا رو بلدم 

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون
ببین عزیزم من خودم خیلی دنبال یه موبایل مناسب با امکانات خوب گشتم در نهایت این موبایل و پیدا کردم که ...

ممنونم از راهنمایت گلم واقعا خدا خیرت بده اصلا فرصت گشتن ندارم زیاد بچه کوچیک دارم حتی تو نت نمیتونم زیاد سرچ کنم در موردشون عصر میرم ببینم قیمتش چنده چجوریاست خداکنه بتونم بخرم۵تومن دارم

عزیزم ردمی یکی از محصولات شیایومی

اهان ..خخخ ببخشید بخدا کدوماش بهتره حالا ردمی یا پرو

ممنونم عزیزم اره هنوز از قیمتا خبر ندارم خدا کنه با این پول بتونم یه گوشی خوب بخرم اخه تا چند سالی ن ...

دوستمم  A20 ازشم راضیه همه گوشی ها یکین فقط حافظه داخلی و کیفیت دوربینش فرق داره اگه بحث حافظه اس خب رم بخر اگه کیفیت زیاااااااد برام اهمیت نداره مجبور نیستی تو این شرایط کلی پول بدی بخدا بعدا پشیمون میشی

کلی گفتم ک اینا خوبن😒

ممنونم از راهنماییت خانم گل