2777
2789
عنوان

دنا پلاس یا 207i ??

7812 بازدید | 84 پست

من خودم عااااشق ۲۰۷ هستم ولی چون جمعیت خانوادمون ۵ نفره فکر میکنم به خاطر کوچیک بودنش مناسب نباشه...

نظر شما چیه؟؟

تعداد رای : 37
نظرسنجی
دنا پلاس
26
70%
207i
11
29%

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالا همتون رو ۲۰۷ عیب بزارین  

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
مگه ما پراید دارا وقتی به پراید گیر میدین چیزی میگیم؟😁😂به دل نگیر بابا😀

والا عاشقشم روزی هزار بار قربون صدقش میرم😂🤪

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
207 مصرف سوختش هم کمتره...

من ۲۰۷ دارم ولی عشق دنا پلاسم میخوام ثبت نام کنم

207 تقریبا 100 تومن دنا پلاس تقریبا 107 تومن

ثبت نامی؟الان ثبت نام میکنن؟یه ساله یا اینا که سه ماهه گفتن؟چقدر اول باید بدی؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدم 😂

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍😍