انگار مامانم رفته بازار منو نبرده انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من انگارنقاشی 19 شدم انگار دوباره 8 سالمه انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
روزی که میخواستم عضو سایت بشم از شوهرم پرسیدم اسم مستعارم چی باشه؟ از اونجایی که تازه سریال مسافر رو دیده بودیم و اسم پانته آ بهرام در این سریال منیژه گریه رو بود، گفت بذار منیژه گریه رو. همین😁
من خیلی تایرا میزدم. فوق العاده بود ولی بعد مدتی حس کردم مث قبل نیس. از ی فروشنده پرسیدم گفت بله عوض شده انگار قبلا ترکیه میزده اگه درست یادم باشه. حالا شما اگه بار اولته شاید ب همین کیفیتم راضی باشی
روزی که میخواستم عضو سایت بشم از شوهرم پرسیدم اسم مستعارم چی باشه؟ از اونجایی که تازه سریال مسافر رو دیده بودیم و اسم پانته آ بهرام در این سریال منیژه گریه رو بود، گفت بذار منیژه گریه رو. همین😁
الانپم اخه ترکیه میزنه بعصیا هممیگن المانیه و از طریق ترکیه وارد میشه
فروشنده میگفت ی کشور دیگه میزنه. نمیدونم والا ببین اصلشو گیر میاری یا ن