2777
2789
عنوان

لباس نمیخره

403 بازدید | 41 پست

شوهرم واسه دخترم لباس نمیخره. منم مجبورم لباس های برادرم ک ی سال ازش بزرگتررو تنش کنم. مثلا میگ باید سالی دودست بگیریم. هم بیرون بپوشه هم خونه. موندم چیکارکنم. پولم داره ها کارمنده نمیخره. 😔😔

خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒     خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏

چی کارکنم بنظرتون یا چی بگم بخره؟

خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒     خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباس کسی نپوشون بھش، اینجوری عادت میکنہ 💙

🐇کم کم یاد میگیری🐇                                                                  باید باغ خودت را پرورش دھی 🌳🌲🌷🌻🌵🌱🌲🌳 بہ جای اینکہ منتظر کسی باشی تا برایت گل بیاورد 💐
لباس کسی تنش نکن لخت و پاره بگرده جلو باباش میخره 

من نمونه این خسیسارو دیدم بخدا ککشونم نمیگزه

بزغاله ها وقتی ناراحتن صداشون بزغالود میشه  تو اگه بیل گیتس بودی باغچه خودتو بیل میگیتسیدی😏🖖

خوب تو این اوضاع سخت همسرتون حق داره منم کوچولو بودم لباس داداشمو میپوشیدم خخخ لباس خودمم که کوچیک میشد میدادن دختر عموم همینجور دست به دست میگشت ولی از یه سنی به بعد دیگه تند تند می‌خریدم برامون

لباس کسی تنش نکن لخت و پاره بگرده جلو باباش میخره 

اخه نمیشه دوسالش فقط کثیف میکنه😪

خوب تو این اوضاع سخت همسرتون حق داره منم کوچولو بودم لباس داداشمو میپوشیدم خخخ لباس خودمم که کوچیک م ...

اخه از این میسوزم داره نمیخره .اگ نداشت حرفی نبود

خدا بگم چکارشون کنه چرا بچه دار میشن که بچه آزار ببینه

اره همش تقصیرمنه. بخدا دختر همکاراش اینقد خوشگل میپوشن. دخترم فقط لباس پسرونه