بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب باید از ته دل بخوای باید قدمی برداری ...میشه من درس نخوانده بگم چرا کنکور قبول نشدم ؟
من نگفتم قدم برنداشتم....در حالا درمان وتلاشم ...بازم به هرروشی بچه بیاد برای من اسمش معجزه هست ...بچه طبیعی هم بیاد معجزه هست چون از هیچ یه انسان خلق شده
میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
من ی چیزی بگم به حضرت علی اصغر ورباب مادرشون توسل کنید نیت کنید که ان شاءالله بچه دارب ...
عزیزم من باردار بودم پسر بود نیت کردم اسمش رو بزارم محمد پارسا زایمان زودرس کردم تو ۲۲هفته از دست رفت دفعه بعد دختر بود خواستم بزارم نازنین زهرا بازم نشد
به یک خانم سالم و متعهد و دارای فرزند سالم از شهر اصفهان برای اینکه بیان رحمشون را اجاره بدن نیاز دارم ،واسطه و دلال هم نیستم برای خودم میخوام قیمت توافقی ۰۹۳۷۵۳۷۴۰۵۴