2777
2789

شوهرم و زنداییش قبلا به هم پیام میدادن من نمیدونم چی میگفتن ولی دوبار مچشو گرفته بودم زن داییش همسن خودمه و معذرت میخوام خیلی کرم میریزه واسه شوهرم من سری قبل فهمیدم پیام میدن ولی شوهرم پیاماشو پاک کرده بود سری اولم دیدم 1000 تا پیام از زنداییش تو گوشیش هست گفتم بده بخونم گفت یه لحظه الان میدم گوشیو گرفت زدم همه رو پاک کرد دیروز الکی بهش پیام دادم گفتم از تو انتظار نداشتم واسه چی به اون کثافت پیام میدی گفت وااا کی گفتم فلانی معلوم بود هول شده بود هی زنگ میزد تند تند پیام میداد میگفت تو چی پیام دادم بدجور هول کرده بود ولی بعدش انقد مهربون شد هی میگفت من دوست دارم تو زندگی منی بدون تو نمیتونم برام عجیب بود ینی باز پیام میدن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگی ها شده جم تی وی

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا
اره بخد من همه جوره از اون سرم نمیدونم چرا اینجوری میکنه شوهرم

به نظرم ابروشو ببر منم یکی از دخترای فامیلمون چش داره به شوهرم البته من از شوهرم مطمئنم با این نبوده ولی اگه بوده باشه هم مهم نیست در هر صورت من به همه گفتم به شوهر من نظر داره تا ابروش بره تو هم به همه پخش کن تا ابروش بره دیگه از این غلطا نکنه و خودشو جمع و جور کنه

دخترم تمام زندگی من
چی بگم والا انگار قصد کرده زندگی مارو خراب کنه

چرا ابروش جلو همه نمیبری یک دفعه تو جمع بگو زندایی تو خجالت نمیکشی هی ب شوهر من پیام میدی واقعا چجوری اینا رو تحمل میکنید 

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز