2777
2789
عنوان

جدایی بعد 7

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 45 پست
چیکارکنم بیاد

ای خدا من چی میگم تو چی میگی.چرا میخوای برگرده؟ک دوباره سر کار بزارتت؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان واقعا چیکارکنم خسته شدم همه کسایی که باهم بودن ازدواج کردن ولی من حسرت به دل موندم

هنوز،بیست ویکی....حسرت به دل چی موندی،؟!ازدواج خبری،نیستا....فکر،کن ...مشاوره برو...تصمیم عاقلانه بگیر....هفتسال علافت کرده واقعا ارزششو داره؟؟یکم برو سرگذشت اینجور،ازدواجارو بخون...

اون کلا میخاسته از سر بازت کنه دنبال بهونه بوده وگرنه من بدترین اخلاق دنیارو داشتم و دارم  با ...

عههه سما تویی؟

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

7 سال رو که احتمالا شوخی میکنی چون بخوایم به سنت حساب کنیم بچخ هم بودیم 

ولی از من به تو به عنوان یه خواهر بزرگتر نصیحت، اونی که قصدش ازدواجه آشنایی قبل ازدواجش بیشتر از سه ماه نمیشه 

از محبت خار ها شل میشود😎✌️

خب ببین عزیزم اون اگر واقعا دوستت داشت و برای ازدواج تورو میخواست قبل از اینکه رابطه دوستیتون به هفت سال برسه میومد خواستگاری تا الانم اگر کشش داده فقط سر سوء استفاده و فقط و فقط دوستی بوده نه ازدواج . دنبال بهانه بوده تموم کنه رابطه رو و اتفاقا دوستی انقدر طولانی حتما خودش یکی از دلایل بهم زدن دوستیشه. تو زندگی واقعی و متعهدانه هم بعضی زن و شوهرا بعد چند سال زندگی ممکنه دچار چنین حالتی بشن ولی خیلی کوتاه و زودگذر ولی شما فقط دوستید و هیچ رابطه متعهدانه ای ندارین که شمارو کنار هم نگه داره صرف اینم که بگید من دوسش دارم و فلان هم قانع کننده نیست توی اکثر دوستی ها دختر خانم قصدش ازدواجه ولی اقا پسر نه... بیاید منطقی باشید کسی که بخواد واقعا باهاتون ازدواج کنه از اول با اطلاع خانواده ها و رسمی و درست میاد جلو و اگر کسی گفت میخوام باهات ازدواج کنم ولی بیا یه مدت با هم دوست باشیم همو بشناسیم مطمئن بشید قصدش هر چی باشه ازدواج میست

الانم بهت توصیه می کنم روابط اجتماعیت رو بیشتر کن منظورم تو جمع های دخترونه و خانوادگیه کلاس برو اگر سنت مناسبه حتی برو سر کار خودت رو سرگرم کن یکم که بگذره و احساساتت فروکش کنه و منطقی تر بهش نگاه کنی بعد میبینی اون چیزی هم که خودت اسمش رو گذاشتی دوست داشتن اونقدرا هم واقعی نبوده الان دقیقا مثل ترک اعتیاد میمونه تو به وجود و حضور اون ادم فقط عادت کرده بودی دوروز نبینیش همه چیز عادی میشه الان اولشه و فکر می کنی سخته. 

منم ۷ سال ددوستمم 

بارها تو این سایت گفتم طولانی دوست نمونید نمیددونم چی بگم :( 

بره من مشکلی نداره من خودم تا اللن نزاشتم 

ولی وقتی عزیزم ب خانوادش نگفته تو رو 

بعدم تو سنی نداری عزیزم من اگ همین الانم ول کن بره برام مهم نیست بازم ادمی ک باید بره میره همش ۲۱ سالته از این ب بعد یا درستش کن یا تمومش کن سنت خیلی کمه به خدا 

دوست من طلاق گرفت خبرش دیروز فهمیدم :(  اونا ۶ سال دوست بودن ب من گفت حواست جمع کن  من گفتم درست میشه نشد پس منم ب تو میگم حواست جمع کن 

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :) 
بله جیگر خودمم

♥️♥️♥️♥️😘😘😘😘😘خیلی خانومی

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞