hhhfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 1110 عنوان جدایی بعد 7 624 بازدید | 45 پست سلام من بایکی 7 سال دوست بودم همین بودیم همش میگفت برای ازدواج میخام ولی اصلا اقدامی نمیکرد همش میگفت تا عید بمون تافلان روز بمون بیام این دفعه م گفت تاعید باش اخلاقتو درست کن تا بیام منم ناراحت شدم هرچی گفت بیاجام نرفتم اونم جمعه شب رفته شمال بارفیقاش دیروزم زنگ زدم کار واجب داشتمش گوشیش خاموش بود هرچی ازدهنم دراومد بهش گفتم بلاکشم کرد اونم گفت باحرفایی ک زدی هیچ حسی ندارم بهت برو بعدم خدافظی کردیم چیکارکنم حالا لطفابرای زندگیم دعاکنید 1399/03/19 | 07:39 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hhhfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 1110 چه حس بدی چند سالته 21 لطفابرای زندگیم دعاکنید
hhhfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 1110 الان واقعا چیکارکنم خسته شدم همه کسایی که باهم بودن ازدواج کردن ولی من حسرت به دل موندم لطفابرای زندگیم دعاکنید
sama_khanomam عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 7725 اون کلا میخاسته از سر بازت کنه دنبال بهونه بوده وگرنه من بدترین اخلاق دنیارو داشتم و دارم با همسرمم تو دوستی یسال قهر بودم مطلقه هم بودم ولی خاست و خاستنشو ثابت کرد کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤
saaaamaa عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 1607 اخه ۷سال عمرتو پایه این چرا گداشتی من با یکی دوساله باهمیم قصدشم ازدواجه کل خانوادشم باهام درارتباطن ،بهم اینجا گفتن چرا دوسال عمرتو گزاشتی پای یه نفر چایت رابنوش ونگران فردانباش ازگندمزارمن وتومشتی کاه میماندبرای بادها
.._niva عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7452 از اولم سر کار گذاشته.اگه میخواستت اینجوری نمیکرد؛اگه دولاره سمتش بری فقط خودتو کوچیک کردی خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
hhhfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 1110 هیچکی نیست بگه واقعا یکم همدردی کنه لطفابرای زندگیم دعاکنید
اينده عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 2409 هفت سال😮😮😮دنبال بهونه بود که تمومش کنه همچین ادمی خواستگاریت نمیاد مطمئن باش
اانیس عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 1142 7 سال خوب ب پاش موندی از نظر من ولش کن فقط داری وقتتو هدر میدی باش آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!
hhhfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 1110 اون کلا میخاسته از سر بازت کنه دنبال بهونه بوده وگرنه من بدترین اخلاق دنیارو داشتم و دارم با ... من چیکارکنم پشیمون بشه لطفابرای زندگیم دعاکنید
سامیارمم عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 5257 حتما نمیخواس دیگ هی فلان روز فلان روز میکرد بیخیالش شو ._. استادمونمیگفت:ماشینوکهطراحیمیکنن یهآینهکوچیکمیزارنواسهنگاهکردنبهعقب یهشیشهبزرگمیزارنواسهدیدنجلو همونقدر محدودبهگذشتهنگاهکنید نگاهتونبهجلوباشه!"میفهمینکِهچیمیگم.. #زندگیذرهکاهیست کهکوهشکردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
رزما عضویت: 1395/12/06 تعداد پست: 2962 واقعا چطور حاضر میشد این همه مدت با کسی ک هیچ اقدامی نکرده برا بدست آوردن اون بمونید؟بهتر ک رفته الان ناراحتی ک چرا نیست که بهت دروغ بگه؟چرا اینقدر خودتونو حقیر میکنید ولش کن بابا خدايا آن ده ,كه آن به
ریحانهزندگیم عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 4349 ول کن عزیزم این معلومه که از اول دنبال بهونه بوده که کات کنه بیخیال این به درد زندگی نمیخوره اونم خواست برگرده تو اجازه نده چون این آدم به درد زندگی نمیخوره والسلام دخترم مامان عااااشقته 😘😘♥️
.._niva عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7452 حالا 2 روز دیگه دورش خلوت میشه میاد میگه ببخشید سال دیگه میام خواستگاری برگرد و اینا،اصلا گول نخوریا خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین