2777
2789
عنوان

جدایی بعد 7

624 بازدید | 45 پست

سلام من بایکی 7 سال دوست بودم همین بودیم همش میگفت برای ازدواج میخام ولی اصلا اقدامی نمی‌کرد همش میگفت تا عید بمون تافلان روز بمون بیام این دفعه م گفت تاعید باش اخلاقتو درست کن تا بیام منم ناراحت شدم هرچی گفت بیاجام نرفتم اونم جمعه شب رفته شمال بارفیقاش دیروزم زنگ زدم کار واجب داشتمش گوشیش خاموش بود هرچی ازدهنم دراومد بهش گفتم بلاکشم کرد اونم گفت باحرفایی ک زدی هیچ حسی ندارم بهت برو بعدم خدافظی کردیم چیکارکنم حالا

لطفابرای زندگیم دعاکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون کلا میخاسته از سر بازت کنه دنبال بهونه بوده وگرنه من بدترین اخلاق دنیارو داشتم و دارم 

با همسرمم تو دوستی یسال قهر بودم مطلقه هم بودم ولی خاست و خاستنشو ثابت کرد

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤

اخه ۷سال عمرتو پایه این چرا گداشتی من با یکی دوساله باهمیم قصدشم ازدواجه کل خانوادشم باهام درارتباطن ،بهم اینجا گفتن چرا دوسال عمرتو گزاشتی پای یه نفر 

چایت رابنوش ونگران فردانباش ازگندمزارمن وتومشتی کاه میماندبرای بادها  

از اولم سر کار گذاشته.اگه میخواستت اینجوری نمیکرد؛اگه دولاره سمتش بری فقط خودتو کوچیک کردی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

حتما نمیخواس دیگ هی فلان روز فلان روز میکرد بیخیالش شو 

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

واقعا چطور حاضر میشد این همه مدت با کسی ک هیچ اقدامی نکرده برا بدست آوردن اون بمونید؟

بهتر ک رفته 

الان ناراحتی ک چرا نیست که بهت دروغ بگه؟

چرا اینقدر خودتونو حقیر میکنید 

ولش کن بابا

خدايا آن ده ,كه آن به

ول کن عزیزم این معلومه که از اول دنبال بهونه بوده که کات کنه بیخیال این به درد زندگی نمیخوره اونم خواست برگرده تو اجازه نده چون این آدم به درد زندگی نمیخوره والسلام

دخترم مامان عااااشقته 😘😘♥️

حالا 2 روز دیگه دورش خلوت میشه میاد میگه ببخشید سال دیگه میام خواستگاری برگرد و اینا،اصلا گول نخوریا

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین