2821
2789
عنوان

سهام

105 بازدید | 7 پست

بچها من تازه شماره شبادادم سود سه تای قبل واریزشده توسامانه زده...ولی ب ولی ب کارتم نیومده نمیدونم واس چی

واسه نینی دار شدنم صلوات بفرستید..ممنونم😍😍۹۹/۹/۹بهترین روز ززندگیم روزی که تمام آرزوهایم برآورده شده
باید درخواست وجه بزنی.همینجوری نمیادرو کارت

چجوری کجابرم توسامانه زده سیزدهم همین ماه واریزشده کجابرم کی میدن

واسه نینی دار شدنم صلوات بفرستید..ممنونم😍😍۹۹/۹/۹بهترین روز ززندگیم روزی که تمام آرزوهایم برآورده شده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چجوری کجابرم توسامانه زده سیزدهم همین ماه واریزشده کجابرم کی میدن

اول بگو سامانه چیه؟!!!آها شما سهام عدالتو میگی؟من فکرکردم توبورسو میگی.احتمالا شماره شباتو دیر دادی یا قبلا یه شبای دیگه بوده

دردم از یار است و درمان نیز هم
اول بگو سامانه چیه؟!!!آها شما سهام عدالتو میگی؟من فکرکردم توبورسو میگی.احتمالا شماره شباتو دیر دادی ...

اهاممنون

اول بگو سامانه چیه؟!!!آها شما سهام عدالتو میگی؟من فکرکردم توبورسو میگی.احتمالا شماره شباتو دیر دادی ...

قبلا یه شبای دیگه باشه الان باید چیکار کنم ؟ ممنونم جواب بدی 

قبلا یه شبای دیگه باشه الان باید چیکار کنم ؟ ممنونم جواب بدی 

باید شبای جدیدوواردکنی. شاید تو سامانه سهام عدالت باشه گزینه تغییرشبا. تونت بزن سهام عدالت تاسامانش بیاد

دردم از یار است و درمان نیز هم
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792