2777
2789
عنوان

هزینه آزمایش خون بارداری

12771 بازدید | 9 پست

سلام دوستان،چون واقعا طاقت نمیتونم بیارم میخوام روز دهم یا دوازدهم بعد از نزدیکیم و تزریق hcgبرم آزمایش خون بدم.میدونید هزینه اش چقدره بطور متوسط؟توو اینترنت زده بود از ده روز بعد لقاح میتونید برید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوما تو بیمارستان هم آز بدیم زود جواب میدن؟ کیلینک های دولتی منظورمه ک با دفترچه تامین اجتماعی میتونی بدون پول ویزیت بشی صبح ها و خیلی شلوغه تودرمانگاه یبار دوسال پیش از بارداری دادم ۸روز طول کشید

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣

بچه ها یه ســوال؟من اگه پنج شنبه یا جمعه برم میشه روز دهم و یازدهمم،اگه واقعا تیتر بتام زیر ۵ بود دیگه کلا باردار نیستم؟؟؟ یا اینکه بااینکه منفیه باز باید تکرار کنم ازمایشو؟چون یکی از،دلایل منفی شدن،دیر انجام شدن لقاح هست.