2777
2789

من واقعا خسته شدم ته خونه تواین اوضاع جای مناسبیم نمیشه رفت کارهم خیلی کم شده اکثروقتاشوهرم خونس وتیم ک هس روعصابه وقتیم نیس حداقل بانینیم میریم پیاده روی ی دوری میزنیم امازمانی ک شوهرم خونس میگه بیایدخودم ببرمتون باماشین دوربزنیم منم خسته شدم ازماشین دوسدارم پیاده روی کنم واسه خودم مستقل باشم اماشوهرم اکثراخونس و کارشون خیلی کم شده .البته ن اینکه بگم اجازه نده تنهابرم بیرون وقتی نیست راحتترم وقتی هست سخت میگیره متوجه حرفم هستید.کیامث منن واقعا خسته شدم اززندگی کردنو بشوربساو بخوربخواب.

برای سلامتی دخترم یک صلوات ختم کنیدلطفا،اجرتون بااقاامام حسین ع😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم فقط اشپزي خونه داري بچه داري فقط همين

حالا خداروشكر بچه دارم وگرنه ميپوسيدم

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

من خسته شدم از خونه بودن واقعا روستا جای مناسبی برا زندگی نیست ادم حس زندونی بودن بهش دس می ده 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

منکه از بس شوهرم اجازه ایه ک ترجیح میدم بمونم تو خونه تا اینکه واسه بیرون رفتن اصرار کنم بهش. اکثرا با خودش فقط میریم خرید

دلم میخواد آزاد باشم واسه خودم هرکاری میخوام بکنم

عاشقتم...نه اینجور, بدجور!
من خسته شدم از خونه بودن واقعا روستا جای مناسبی برا زندگی نیست ادم حس زندونی بودن بهش دس می ده 

اووووف روستا رو ک نگو دیگ 

منکه از بس شوهرم اجازه ایه ک ترجیح میدم بمونم تو خونه تا اینکه واسه بیرون رفتن اصرار کنم بهش. اکثرا ...

اییی حرف دلمو زدی من شوهرم خجالتیه حوصله خریدم نداره حتی بامنم نمیادخرید جداجداخریدمیکنیم اونم ازقبل هماهنگ میکنم توضیع میدم ک میخام برم چی بخرم لازممه 

اووووف روستا رو ک نگو دیگ 

به خدا هیچی نیست نه مغازه نه جای تفریحی مزخرفه اه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

منم فقط اشپزي خونه داري بچه داري فقط همين حالا خداروشكر بچه دارم وگرنه ميپوسيدم

منم مث شمااماافسده شدم بخدا حس میکنم دارم دل خسته میشم اهمه چی

نمیدونم چرابعضیابجای اینکه انرژی بدن میان نقش قاضی روبازی میکنن مث بعضیا میگن خداروشکر کن اینم زیادیه ازین حرفا....خب ماهم انسانیم ب زندگی و مستقل بودن احتیاج داریم روزیم هزاربارخداروشکرمیکنیم اما خسته ایم خب ..

منم خسته شدم دلم لک زده واسه خرید لباس واسه رستوران واسه گردشو بازار گردی زیاد حوصلم سر نمیره اما با ...

چیکارمیکنی بچه دادی؟