2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

122 بازدید | 19 پست

من تنبلی شدید دارم بادارو فولیکول دارم شوهرمم این ماه باید بره آز بده نمیدونم چرا نمیشه همش میگم نکنه لوله هام مسدوده

دکترم هنوز نگفته برم عکس رنگی ولی ب شدت میترسم همش تو فکرشم لعنتی من ب هر چیز بدی ک فک میکنم سرم میاد..اونایی ک رفتن خیلی دردناک بود؟

شنیدم اونایی ک چسبندگی دارن درد دارن 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

اگه ۵ماه پشت سرهم فولیکول خوب و اسپرم خوب داشتی باردار نشدی برو عکس رنگی ایشاللله که باردار میشی خیلی زود

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رفتم عزیزم دردداشت ولی خب قابل تحمل بود ولی من چسبندگی نداشتم ومشکلی نبود نگران نباش گلم درددار ...

خیلی میترسم ازش 😭😭😭

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

عکس کجاش درد داره؟

من کیست داشتم رفتم رنگی از رحم و تخمدان گرفتم

۱ ساعت قبلش همش بهم اب خاصی دادن خیلی خیلی تلخ بود گفتن بخورم که دستشویی برم که کلا پاک شه همه چی 

توی سی تی ام ک هیچ رفتم و عکس گرفتم

قرار بود کجاش دردداشته باشه؟؟

عکس کجاش درد داره؟ من کیست داشتم رفتم رنگی از رحم و تخمدان گرفتم ۱ ساعت قبلش همش بهم اب خاصی دادن ...

اکثرا میگن درد داشته 

من هفته پیش رفتم شنیده بودم شل بگیرم درد نداره کاما ریلکس بودم باور میونی هیچی نفهمیدم

چجوریه اصلا چکار میکنن