من تنبلی شدید دارم بادارو فولیکول دارم شوهرمم این ماه باید بره آز بده نمیدونم چرا نمیشه همش میگم نکنه لوله هام مسدوده
دکترم هنوز نگفته برم عکس رنگی ولی ب شدت میترسم همش تو فکرشم لعنتی من ب هر چیز بدی ک فک میکنم سرم میاد..اونایی ک رفتن خیلی دردناک بود؟
شنیدم اونایی ک چسبندگی دارن درد دارن
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
من رفتم عزیزم دردداشت ولی خب قابل تحمل بود ولی من چسبندگی نداشتم ومشکلی نبود نگران نباش گلم درددار ...
خیلی میترسم ازش 😭😭😭
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
عکس کجاش درد داره؟ من کیست داشتم رفتم رنگی از رحم و تخمدان گرفتم ۱ ساعت قبلش همش بهم اب خاصی دادن ...
اکثرا میگن درد داشته
من هفته پیش رفتم شنیده بودم شل بگیرم درد نداره کاما ریلکس بودم باور میونی هیچی نفهمیدم
چجوریه اصلا چکار میکنن