از دست خانوادت خیلی عصبانی بشی دوست نداشته باشی اصلا باهاشون حرف بزنی😣😣😣😣یا کنارشون باشی😑😑😑😑
من همه فامیل باهام جورن باهام حرف میزنن میگیم میخندیم همه دوسم دارم ولی خانوادم بیشتر مواقع اذیتم میکنن مامانم که اصلا همش مسخرم میکنه نمی تونم حتی باهاش درد و دل کنم
اصلا انگار وقتی باهاش حرف میزنم منو نمیبینه خونه داداشم بودیم از خواب بیدار شدم به مامانم گفتم کمرم درد میکنه و دلم درد میکنه اصلا شبش تا صبح خوابم نبرد ولی اثلا مامانم یه کامه بعد حرف من چیزی نگفت منم ادامه ندادم
بعد داشتم سیم جارو رو میکشیدم حالا یکم محکم کشیدم زن داداشم گفت زهرا من اینجوری با وسایلم رفتار نمی کنم منم چیزی نگفتم بعد گفت مبلو جابه جا کنیم منم حالم خوب نبود از چهرم معلوم بود زن داداشم گعت حالا من چیزی بهت نگفتم که ناراحت میشی بعد من گفتم من به خاطر تو ناراحت نیستم حالم خوب نیست ماه رمضانم بود بعد باورش نشد فکر کرد دارم دروغ میگم
بعد برگشتم به مامانم گفتم تو که مامان منی حرفمو لاور نمیکنی من باید از این چه انتظاری داشته باشم بعد مامانم فهمید که واقعا حالم بده یکم ناراحت شد وون موقع فقد می خواستم برم تو اتاق بشینم تا هر وقت دلم می خوا لا خدا حرف بزنم و گریه کنم😢😢😢😢