2777
2789
عنوان

اگزما با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2618 بازدید | 110 پست
یه پماد هست تو یه پیچ‌میفروشه گیاهی من خریدم خوبه تو اینستا 

پیجشو میگی؟

خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍💕❤خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده❤️❤️❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پمادی که دکتر دستورشو میده چند تا باهم قاطی میکنند. دکتر پوست و مو

من همش اطفال میبرمش پس باید ببرم دکتر پوست

خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍💕❤خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده❤️❤️❤️

خوراکی های آلرژی زا چیا هستن؟منم ایروکس استفاده میکنم براش،دخترم هنوز سه ماهش نشده طفلی

تخم مرغ، بادام زمینی، توت فرنگی، گوجه، رب گوجه فرنگی، کیوی البته دکتر به من گفت ممکنه هرچیزی علتش باشه بزرگتر بشه سیستم ایمنی بدنش قوی‌تر میشه و بهتر میشه به امید خدا

پماد که میگم کاملا گیاهی گلم کورتون بیشترش میکنه بهش نزن بمیرم براش 

بگو عزیزم،خدانکنه

تخم مرغ، بادام زمینی، توت فرنگی، گوجه، رب گوجه فرنگی، کیوی البته دکتر به من گفت ممکنه هرچیزی علتش با ...

ممنون عزیزم،ان شاءالله که خوب بشه دخترم خیلی نگرانم دارم میمیرم از غصه،تو این وضعیت کرونا همش باید ببریم دکتر طفلی رو

فقط پماد هیدروکورتیزون و ایروکس داده و گفتن لبنیات رو حذف کنم،هیدروکورتیزون هم کورتون داره میترسم زی ...

کورتون اگه برای استعمال خارجی باشه مشکلی نداره..پماداروبزن انشالله که زودترخوب بشه

https://instagram.com/rosemina_skin?igshid=1afp3ilo5fn8w

ممنون عزیزم

ممنون عزیزم،ان شاءالله که خوب بشه دخترم خیلی نگرانم دارم میمیرم از غصه،تو این وضعیت کرونا همش باید ب ...

بمیرم گلم ببین من این پیچ هست بهش بگو یه دکتر هم هست دارو ساز عالیه تو تلگرام اونم بهم میگم 

همه چی درست میشه 
گلم من پسوریازیس دارم زدم بهتر شد سعی کن گوجه بادمجان این چیزا نخوری 

مرسی عزیزم

الهی بمیرم واسه طفلی .از شیر خودتون میخوره یا شیرخشک؟

شروع رژیم16/4/99وزن72/800 تاریخ23/4/99وزن 71/200تاریخ10/5/99وزن70/500تاریخ17/5/99وزن 69/500 لاااغری با تاپیک لاغری هدفمند مرسی از زهره جون و سپید جون