2777
2789
عنوان

سردی رحم

416 بازدید | 14 پست

من همیشه پاهام سرده . یکم که هوا سردتر بشه پاهام بیشتر اذیتم می کنه . جوراب اصلا فایده نداره گاهی 

الان ۸ ماهه اقدام کردم برای بارداری .ممکنه رحمم سرد باشه . دکتر میگه سالمی و پریودم هم منظم و خوبه تقریبا . 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من همیشه پاهام یخ بود. شبها با جوراب میخوابیدم حتی تابستونا. با اولین اقدام باردار شدم. فکر نکنم سردی پا به باردار شدن ربط داشته باشه. بعد از زایمانم بهتر شدم. دیگه پاهام یخ نمیزنه زیاد

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹
مرسی خوشحالم کردی 😘😘

ایشاللا به زودی باردار بشی. از پاکی تا تخمک گذاری یک روز در میان اقدام کن. کیت استفاده کن و از وقتی پر رنگ شد هر ۱۲ ساعت برو اقدام. حداقلل  ۳ اقدام بعد از پر رنگ شدن کیت برو. 

همیشه اقدامت چطوریه؟

من یه مدت هم دمنوش اویشن، نعنا، زنجبیل، هل درست کردم و ظهرا دم میکنم و یه لیوان بعد ناهار و یه لیوان بعد از شام میخورم به جای چایی. شاید اونم بی تاثیر نبوده. چایی سردی هست. این موادی که بهت گفتم گرمی هستن.

و اینکه دمنوش مثل چایی کهنه نمیشه. امروز هم دم کنی فردا هم میتونی گرم کنی بخوری

ایشاللا به زودی باردار بشی. از پاکی تا تخمک گذاری یک روز در میان اقدام کن. کیت استفاده کن و از ...

این ماه کیت گرفتم برای اولین بار . طبق فرمول اقدام کردم توکل بخدا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز