2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 32 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کاش آزمایش میداد خیالشم راحت تر بود

این چن سال انقد امید بسته و هی امیدش نا امید شده ک دیگه الان زده به بیخیالی

میگه یه هفته صبر می کنم

آخه قبلا زود میرف آزمایش خون میداد بیچاره دستاش کبود خیلی غصشو می خوردم

اللهم صل علی محمد و آل محمد
این چن سال انقد امید بسته و هی امیدش نا امید شده ک دیگه الان زده به بیخیالی  میگه یه هفت ...

دو بار هم سقط کرده تصور کنید نزدیک سر هم  5 6 ماه برا اون دو بچه هر شب می رف سوزن میزد بازوهاشو میدیدم دلم خون میشد اون ههم عاجز شد آخرشم هیچی به هیچی

اللهم صل علی محمد و آل محمد
جدی؟خیلی میترسم منفی باشه انقد بی بی منفی دیدم

اره شما عقب انداختی به احتمال قوی نسون میده فردا صبح بزن خبر خوشحالیتم بیا بگو 😊

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه
دو بار هم سقط کرده تصور کنید نزدیک سر هم  5 6 ماه برا اون دو بچه هر شب می رف سوزن میزد با ...

الهی بمیرم چقد سخت خدا انشاالله پاداش همه سختیاشو ،صبراشواین ماه بده و ی بچه صحیح و. سلامت به دنیا بیاره