2777
2789
عنوان

😭😭😭 خاک تو سر بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 2975 بازدید | 297 پست
والا برا مرضیه هم نوشتم، یه سونو دیگه رفتم چیزی ندید، هیچ اتفاقی هم نیفتاده در فاصله سونو، نمیدونم چ ...

ممکنه سن بارداریت از اون چیزی که فکر میکنی کمتر باشه مثلا روز آخر سیکلت گرفته باشه و هنوز ۴ هفته باشه که چیزی ندیدن

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
ممکنه سن بارداریت از اون چیزی که فکر میکنی کمتر باشه مثلا روز آخر سیکلت گرفته باشه و هنوز ۴ هفته باش ...

روز آخر بود آره ولی سنش با چیزی که سونو اولی گفته بود جور درمیاد، فک میکنم دقت سونو دومی کم، اولی خیلی خوب بود حتی میگفتن 3هفتگی دیده نمیشه ولی اون دیده بود، خودبخود هم که از بین نمیره، باید باز برم توکل به خدا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روز آخر بود آره ولی سنش با چیزی که سونو اولی گفته بود جور درمیاد، فک میکنم دقت سونو دومی کم، اولی خی ...

آره عزیزم حتما یه جای خوب برو و اینکه حتما استراحت 

نشاسته حل کن تو آب خنک بخور باعث میشه جای بچه سفت بشه 

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
مارک ویور مضخرفه ترین مارک کلا ادرار شوهرمم ریختم برای خندش براش هاله انداخت😂😂😂😂 منم هر موقع می ...

آره خیلی چیز بی خودیه روز ۹ سیکل هم زدم برام مثبت شد 

آره عزیزم حتما یه جای خوب برو و اینکه حتما استراحت  نشاسته حل کن تو آب خنک بخور باعث میشه جای ...

رفتم سونو چیزی ندید گف حتما کوچک بوده دفع شده.. اونقد بدنم داغونه که تا مدتها نمیخام اسم بچه بیارم، 

رفتم سونو چیزی ندید گف حتما کوچک بوده دفع شده.. اونقد بدنم داغونه که تا مدتها نمیخام اسم بچه بیارم،& ...

الهی بمیرم برات 

خدا برا هیچکس اینجوری نخواد

عزیز دلم خدا بزرگه ، انشاالله که خدا بهترین و برات رقم بزنه 

کاش کاری از دستم برمیومد برا آروم شدن دلت انجام بدم

عزیییییزم 😍 خیلی خوبه این روحیه انشاءالله خوش خبر باشی منم هنوز دکتر نرفتم چون اقوام همسرم ک ...

رفتم سونو چیزی ندید گف شاید کوچک بوده از بین رفته.. روحا و جسما داغون شدم این مدت، حتی از فکر بچه هم بیزارم 

الهی بمیرم برات  خدا برا هیچکس اینجوری نخواد عزیز دلم خدا بزرگه ، انشاالله که خدا بهترین و بر ...

خدا نکنه فدات بشم عزیزم... دعا کن واسم، بزرگترین کار همینه.. إن شاء الله که تو این ماه میای خوشحالمون میکنی دردام یادم میره 

خدا نکنه فدات بشم عزیزم... دعا کن واسم، بزرگترین کار همینه.. إن شاء الله که تو این ماه میای خوشحالمو ...

عزیزم قابل باشم حتما 

انشاالله که خدا به دلت صبر بده 

و به زودی جاشو برات پر کنه

رفتم سونو چیزی ندید گف شاید کوچک بوده از بین رفته.. روحا و جسما داغون شدم این مدت، حتی از فکر بچه هم ...

عزیزم 😢😞

مطمئن هستم یه روزی در اوج ناامیدی خدا دلت رو شاد می‌کنه

انشاءالله عاقبت بخیر باشید 🌹

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات