2777
2789
عنوان

😭😭😭 خاک تو سر بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 2975 بازدید | 297 پست
فک کردم توصیه کرده باردار شی    بنظر منم تست کن مدتی بعد باز،

سه شنبه دکترم میاد

صبح یه بی بی چک میزنم اگه پررنگتر شد میرم آزمایش و الا باید برم چکاپ کامل

شاید دکترم دوباره سونو بده

احتمالا تست پاپ اسمیر هم بده

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تست پاپ اسمیر چیکار میکنه؟ 

نمونه برداری از بافت دهانه رحم 

تشخیص سرطان و عفونت و این چیزا

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات

الان دلم بیقرار بود به خدا گفتم خدایا فقط تو از وضعیت این بچه خبر داری خودت بهم بگو، به این نیت قرآن رو باز کردم آیه 26سوره مریم اومد، آیه ای که بعد از دنیا اومدن حضرت عیسی به حضرت مریم خطاب میشه که چشمت روشن به عیسی روشن باشه... خیلی دلم آروم شد.. اصلا بوجود اومدنش خودش معجزه هس چون هم مشکل داشتیم برا بچه دار شدن هم کرونا گرفته بودم هم رابطه یه روز مونده به پریود بود، وقتی شوهرم میگف ممکنه بچه باشه من میگفتم امکان نداره، اما حالا میبینم برا خدا هر کاری امکان داره، دیگه توکلم به خودشه... 

الان دلم بیقرار بود به خدا گفتم خدایا فقط تو از وضعیت این بچه خبر داری خودت بهم بگو، به این نیت قرآن ...

عزیزم نیت کن اگه پسر بود بذاری مسیح به یمن آیه زیبایی که برات اومده

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
نمونه برداری از بافت دهانه رحم  تشخیص سرطان و عفونت و این چیزا

الان دلم بیقرار بود به خدا گفتم خدایا فقط تو از وضعیت این بچه خبر داری خودت بهم بگو، به این نیت قرآن رو باز کردم آیه 26سوره مریم اومد، آیه ای که بعد از دنیا اومدن حضرت عیسی به حضرت مریم خطاب میشه که چشمت روشن به عیسی روشن باشه... خیلی دلم آروم شد.. اصلا بوجود اومدنش خودش معجزه هس چون هم مشکل داشتیم برا بچه دار شدن هم کرونا گرفته بودم هم رابطه یه روز مونده به پریود بود، وقتی شوهرم میگف ممکنه بچه باشه من میگفتم امکان نداره، اما حالا میبینم برا خدا هر کاری امکان داره، دیگه توکلم به خودشه... 

سلام عزیزم چخبر، این ماه اقدام کردی؟ 

سلام عزیز دلم بله امروز روز ۱۶ سیکل هستم

تو چه خبر سنو رفتی 

خوش خبر باشی انشالله

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
الان دلم بیقرار بود به خدا گفتم خدایا فقط تو از وضعیت این بچه خبر داری خودت بهم بگو، به این نیت قرآن ...

عزیییییزم 😍

خیلی خوبه این روحیه

انشاءالله خوش خبر باشی

منم هنوز دکتر نرفتم

چون اقوام همسرم کرونا دارن

ما هم خودمون رو قرنطینه کردیم

بیرون نمیرم میگم نکنه یه وقت ناقل باشم

عزیییییزم 😍 خیلی خوبه این روحیه انشاءالله خوش خبر باشی منم هنوز دکتر نرفتم چون اقوام همسرم ک ...

عه خدا صحتشون بده مواظب خودتون باشین، گفتم چرا نیس پس، نگران شدم.. مرضیه جان پریروز بخاطر فشارم رفتم دکتر قرصامو عوض کنه یه سونوگرافی دیگه رفتم نتونس چیزی ببینه، خیلی نگران شدم، آخه مگه میشه بدون خونریزی و خودبخود از بین بره! خودشم دیدی عکس سونو قبلی چقد واضح بود، الان وقت سونو قبلی آخر هفته بعده، دعا کن برام 

سلام عزیز دلم بله امروز روز ۱۶ سیکل هستم تو چه خبر سنو رفتی  خوش خبر باشی انشالله

والا برا مرضیه هم نوشتم، یه سونو دیگه رفتم چیزی ندید، هیچ اتفاقی هم نیفتاده در فاصله سونو، نمیدونم چیه جریان، سونو اولی که رفته بودم برا آخر هفته بعد وقت داده، ناراحتم دعا کنید برام..... دلم روشنه که تو هم خبرای خوب میدی بهمون

والا برا مرضیه هم نوشتم، یه سونو دیگه رفتم چیزی ندید، هیچ اتفاقی هم نیفتاده در فاصله سونو، نمیدونم چ ...

توکلت به خدا، انشاالله که بهترینا رو بهت میده