2777
2789
عنوان

😭😭😭 خاک تو سر بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 2975 بازدید | 297 پست
آها آره وندفو یه مارک دیگه بذار اگه پررنگ‌تر بشه برو آزمایش من چند ماه پیش وندفو برام هاله افتاد ...

با این حساب برا من الکی الکی هس چون بعد 6ساعت، کسایی هم بودن البته بعد چن ساعت درست دراومده، دیروز هم دو تا از همین گفتم خرید، باید همینا رو مصرف کنم، آخه مارک دیگه هم نیس اینجا همش مدیکور و این هس، فردا یا شنبه شاید تست کنم باز،همشم علائم بارداری دارم، خسته شدم دیگه اه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم منم با لکه بینی باردار بودم

نه فک نمیکنم

من دو روز خونریزی داشتم

بعدش لک بینی شد

امروزم هاله داره

ولی از دیشب کمرنگتر شده

شاید کیسته

یکی هم گفت بارداری خارج رحمی داشته اینطوری بوده

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
با این حساب برا من الکی الکی هس چون بعد 6ساعت، کسایی هم بودن البته بعد چن ساعت درست دراومده، دیروز ه ...

خب یه مدیکور هم بزن خبر بده

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
سلام عزیزم برا شما زود میندازه إن شاء الله که خبری هس، عکسش بزار 

باشه عزیزم

دخترم بخوابه عکسش رو میذارم

یکیش بعد 6ساعت افتاد، آخه بیبی باید طوری باشه که فقط با هورمون بارداری خط بیفته دیگه، بعضیا رو دیدم ...

نمی‌خوام تا امیدت کنم اما اکثر بی بی چکا وقتی بمونه هاله میندازه به خاطر تبخیر شدن ادرار هست

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
همه علائم بارداری رو دارم جز بچه! بی نهایت دلم گرفته امروز 

توکل به خدا انشالله که باردار باشی عزیزم براتون صلوات فرستادم

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
خب یه مدیکور هم بزن خبر بده

مدیکور که میگن داغونتر از اینه، ولی فک کنم خبری باشه هر مارکی باشه نشون میده، وقتی خبری نیس ادا درمیاره، شما دختر داری؟ خوش بحالت پس زیاد برات بحرانی نیس اوضاع 

نمی‌خوام تا امیدت کنم اما اکثر بی بی چکا وقتی بمونه هاله میندازه به خاطر تبخیر شدن ادرار هست

آخه برا من هیچوق پیش نیومده بود، اگه یبارم تست کنم و زود نندازه دیگه بیخیال میشم حتی اگه بچه باشه 

آخه برا من هیچوق پیش نیومده بود، اگه یبارم تست کنم و زود نندازه دیگه بیخیال میشم حتی اگه بچه باشه&nb ...

این تاپیک رو ببین

دوباره بزن باید واضحتر بشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5079004/هاله-بی-بی-چک

آخه برا من هیچوق پیش نیومده بود، اگه یبارم تست کنم و زود نندازه دیگه بیخیال میشم حتی اگه بچه باشه&nb ...

انشاالله که باشی شما دو روز دیگه دوباره چک کن اگه باردار باشین زود میندازه

نگا کردم تاپیکو، برا من خطش دیده میشه فقط دیر می افته، خیلی حالم بده دارم دق میکنم از غصه 

عزیزم استرس نداشته باش استرس اگه باردار باشی برا نی نی سمه

اینسری اونقد غصه خوردم برا چیزای مختلف که استرس پیشش هیچیه 

غصه نخور قشنگم خدای ما هم بزرگه