2777
2789
عنوان

😭😭😭 خاک تو سر بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 2975 بازدید | 297 پست
دارو خاصی مصرف میکردی؟!

نه عزیزم این ماه و ماه قبلی هیچ دارویی مصرف نکردم

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم هاله بود یعنی پررنگ نبود  اما میشد دیدش گفتن به خاطر کیسته

انشالله هرچه زودتر واقعی واقعی واقعییییییی مثبت شه گلی.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
اره عکس بذار ببینیم خدایا همه در حسرت یه دوتا خط قرمزیم اونم انگار کاذبه

جوری مطمئن بودم که به همسری هم گفتم باردارم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
والا عزیزم مدیکور اکثرا برا من مثبت کاذب نشون داده دیگه اکثرا نمیخرم از این مارک

جدی؟؟؟

واسه من درست بوده همیشه

خب ببین اگه بی‌بی‌ها واست اشتباه میزنن

حتما یه هورمونی چیزی هست که باعثش میشه

آزمایش بده ببین علتش چیه

بخند، همین  
شايد باردار باشي من ٢ هفته بي بي چكم ، مثبت ميشد ولي آز و سونو گرافيم منفي ميشد

واقعا میگی؟  بتا تیتر داده بودی یعنی؟  

عددش چند بود؟

ببخش انقد سوال پرسیدم مبارکت باشه عزیزم

خونه خواهرم هستم عزیزم  برگشتم خونمون عکس میذارم

من امروز خوندم اگه بی بی چک مثبت بشه حتما درسته ولی اگه منفی بشه ممکنه غلط باشه. شاید داروی هورمونی مصرف کردی قاطی کرده

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘
وااای.. Hcg نزده بودی..  یا خدایی نکرده کیست نداری

چرا گفت کیسته 😭😭😭😭😭

هاله ش صورتی بود یا خاکستری

صورتی بود البته خیلی فوری نیفتاد يه ربع بعدش بود

واقعا میگی؟  بتا تیتر داده بودی یعنی؟   عددش چند بود؟ ببخش انقد سوال پرسیدم مبارکت باشه ...

عزيز يادم نيست درست

اول بي بي چكم مثبت شد

بعد چند روز آزمايش خونم و ضربان قلب هم خيلي دير مشخص شد

سال٩٣ بود

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
وای توروخدا نترسون استرس گرفتم ازمایشم منفی شه

نه عزیزم شما مبارکت باشه عزیزم خوش قدم باشه برات

انشالله هرچه زودتر واقعی واقعی واقعییییییی مثبت شه گلی.

مرسی عزیزم که منو دعا میکنی دوست مهربونم

جدی؟؟؟ واسه من درست بوده همیشه خب ببین اگه بی‌بی‌ها واست اشتباه میزنن حتما یه هورمونی چیزی هست که ...

میگه به خاطر کیست هستش

مرسی عزیزم که منو دعا میکنی دوست مهربونم

حتتتتتما.توکلت ب خدا باشه و استرس تعطیل.منم برات دعا میکنم اگه لایق باشم❤🌷😍😘

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم