2777
2789

دوره ی سوم لتروزول رو خوردم و فعلا نتیجه ای نگرفتم البته تو سایت میگن تنبلی خفیف دارم دکترا میگن خوبه

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من به خاطر چسبندگی لوله رحم تازه لاپاراسکوپی شدم. الان دارم قرص اسپیرونولاکتون و دوفاستون میخورم. شم ...

ن عزیزم ب اون صورت تنبلی ندارم فقط لتروزول خوردم و ی قرص دیگ ک مربوط ب موی زایده اسمش یادم نیست

هزینه ی لاپراسکوپی چقده؟الان مشکلتون حل شده؟

چنماه اقدامی😢

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
ن عزیزم ب اون صورت تنبلی ندارم فقط لتروزول خوردم و ی قرص دیگ ک مربوط ب موی زایده اسمش یادم نیست هزی ...

ببخشید عزیزم دیر اومدم. من مشهدم، بیمارستان سینا عمل کردم 3میلیون و 400 شد. دکترم گفتن که خداروشکر مشکل حل شده میتونم باردار بشم، حالا فعلا تا یه ماه نباید اقدام کنم و دارو میخورم. عزیزم من بعد از سقطی که داشتم الان 3 ساله تو اقدامم

ببخشید عزیزم دیر اومدم. من مشهدم، بیمارستان سینا عمل کردم 3میلیون و 400 شد. دکترم گفتن که خداروشکر م ...

الهی بگردم😥چقدر سختی کشیدی سقط خیلی سخته خدا نصیب کسی نکنه خداروشکر ک میتونی از تیر اقدام کنی نگران نباش حداقل نکته ی مثبتش اینه ک بچه ۱۴۰۰ بدنیا میاد ایشالا😍والا منم دلخوشیم همین شده انقدر ک هرماه نشده☹ایشالا این خرجهایی هم ک کردی بخاطر بچه خدا عوضش رو جای دیگ برات جبران کنه و دوبرابرشو پست بده و  غرق خوشبختی بشی مطمئن باش زود باردارمیشی فقط نگرانی و استرس نداشته باش مثل من😇❣

الهی بگردم😥چقدر سختی کشیدی سقط خیلی سخته خدا نصیب کسی نکنه خداروشکر ک میتونی از تیر اقدام کنی نگران ...

عزیزم ممنون، انشاالله تو هم مامان بشی خبرشو اینجا بهم بدی. آره سقط که کردم خیلی دردناک بود واقعا. بازم ممنون بابت حرفای قشنگت. 😘😘😘

عزیزم ممنون، انشاالله تو هم مامان بشی خبرشو اینجا بهم بدی. آره سقط که کردم خیلی دردناک بود واقعا. با ...

ممنون ایشالا😥💔من شمالم عزیزم