همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
ن عزیزم ب اون صورت تنبلی ندارم فقط لتروزول خوردم و ی قرص دیگ ک مربوط ب موی زایده اسمش یادم نیست هزی ...
ببخشید عزیزم دیر اومدم. من مشهدم، بیمارستان سینا عمل کردم 3میلیون و 400 شد. دکترم گفتن که خداروشکر مشکل حل شده میتونم باردار بشم، حالا فعلا تا یه ماه نباید اقدام کنم و دارو میخورم. عزیزم من بعد از سقطی که داشتم الان 3 ساله تو اقدامم
ببخشید عزیزم دیر اومدم. من مشهدم، بیمارستان سینا عمل کردم 3میلیون و 400 شد. دکترم گفتن که خداروشکر م ...
الهی بگردم😥چقدر سختی کشیدی سقط خیلی سخته خدا نصیب کسی نکنه خداروشکر ک میتونی از تیر اقدام کنی نگران نباش حداقل نکته ی مثبتش اینه ک بچه ۱۴۰۰ بدنیا میاد ایشالا😍والا منم دلخوشیم همین شده انقدر ک هرماه نشده☹ایشالا این خرجهایی هم ک کردی بخاطر بچه خدا عوضش رو جای دیگ برات جبران کنه و دوبرابرشو پست بده و غرق خوشبختی بشی مطمئن باش زود باردارمیشی فقط نگرانی و استرس نداشته باش مثل من😇❣
خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣