2777
2789
عنوان

شوهر بی خیال

168 بازدید | 11 پست

شوهرم بی خیاله. هرچی بهش میگم میگه باشه ولی انجام نمیده. الان بار دارم دو ماهم هست خونه مون به کمد دیواری، توالت فرنگی و حتی پله هامون به نرده احتیاج داره. ولی درست نمیکنه نمیدونم چی کارش کنم؟! 😔😔 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهر من ازشماها بیخیال تره همه چیز اماده ست ولی زورش میاد ک فقط پاشه انجامش بده

خسیسم هست پیرم کرده🤧

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
چطو باهاش تا میکنی؟

من برای ی سطل زباله ساده ک برای خونه بگیره باید روزها جنگ اعصاب کنم.

ی چیز خیلی ساده

دیگه کنار اومدم گلم.دیگه حوصله دعوا ندارم.

ببین با همسرت حرف بزن و نگو ی دفه همه را انجام بده بلکه اولویت بندی کنید 

یا اگه پول دستت میده پس انداز کن.ی مقدار ک جمع شد بگو این مقدار را دارم مثلن همچین کاری را برای خونه انجام بدیم

من برای ی سطل زباله ساده ک برای خونه بگیره باید روزها جنگ اعصاب کنم. ی چیز خیلی ساده دیگه کنار اوم ...

فک کنم آدم بی خیال هرچی طرف بیشتر جز بزنه بدتره یه بار بگی و رد شی بهتره. نی؟؟ 

فک کنم آدم بی خیال هرچی طرف بیشتر جز بزنه بدتره یه بار بگی و رد شی بهتره. نی؟؟ 

دقیقا.

عزیزم شما با آرامش خواسته ات را بگو اگه انجام داد ک چ خوب اگه نداد واقعا خودت را اذیت نکن

من الان ب خاطر تمام ناراحتی ها و اعصاب خوردیها افسرده شدم.اعصابم شدید ضعیف شده

کسی نبود ب من بگه اعصاب و روانت را برای این چیزا اذیت نکن.الان ب شما میگم.زیاد سخت نگیر گلم برای خودت میگم

خواسته ات را بگو مثلن خونه همچین چیزی لازم داره و ب زندگیت برس البته ی خرده هم سنگین رنگین باش  ان شاءالله ک کنج دهنش می مونه و انجام میده

ولی با دعوا هیچ کاری پیش نمیره

دقیقا. عزیزم شما با آرامش خواسته ات را بگو اگه انجام داد ک چ خوب اگه نداد واقعا خودت را اذیت نکن م ...

کاملا درسته. یه دوره برای وابستگی به بازی کلش یه جنگ هایی راه انداختم که نگو. پای خانواده و کتک هم اومد وسط اما حل نشد...

کاملا درسته. یه دوره برای وابستگی به بازی کلش یه جنگ هایی راه انداختم که نگو. پای خانواده و کتک هم ا ...

همسر من ایرادات زیادی داره گلم

بعضیاش خیلی آزار دهنده س.خیلی جنگیدم برای خوب شدنش ولی اون بیشتر لج کرد و اوضاع بدتر شد.چون راه ب جای نداشتم تصمیم گرفتم بیخیال بشم ولی با رفتارم ک مثلن توی خودم بودم و زیاد حرف نمی زدم.نشون میدادم ک ناراحتم.ی اخلاق خیلی بدش را اینجوری کنار گذاشت.ببین من اخلاق همسرت را نمیدونم.ولی هر جور میدونی ب خودت وابستش کن جوری ک نتونه ناراحتی و توی خودت بودنت را تحمل کنه.و بخاطرت شده اون رفتارش را ترک کنه.کنارش خیلی شاد و سر خوش باش انگار ایرادی نداره.باهاش خوش بگذرون دیگه هر جور ک میتونی سنگ تموم بزار بعد از ی مدتی خواستت را بگو ولی اصلن کش نده.ب زندگیت و همسرت برس ولی سر سنگین باش و جوری رفتار کن ک بفهمه ناراحتی.انیدوار باش برای ب دست آوردن دلت دست از اون کار می کشه.

اگه نشد باز کوتاه نیا.و در عین حال بدون هیچ چیز مهمتر از حال خوب خودت و همسرت نیس

باور کن همه کما بیش مشکل دارن

ببخش خیلی حرف زدم

خواستم ی کمکی کنم

برای آرامش زندگیت صلوات فرستادم گلم

خوشبخت و موفق باشی