2777
2789
عنوان

شوهر بی خیال

170 بازدید | 11 پست

شوهرم بی خیاله. هرچی بهش میگم میگه باشه ولی انجام نمیده. الان بار دارم دو ماهم هست خونه مون به کمد دیواری، توالت فرنگی و حتی پله هامون به نرده احتیاج داره. ولی درست نمیکنه نمیدونم چی کارش کنم؟! 😔😔 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهر من ازشماها بیخیال تره همه چیز اماده ست ولی زورش میاد ک فقط پاشه انجامش بده

خسیسم هست پیرم کرده🤧

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
چطو باهاش تا میکنی؟

من برای ی سطل زباله ساده ک برای خونه بگیره باید روزها جنگ اعصاب کنم.

ی چیز خیلی ساده

دیگه کنار اومدم گلم.دیگه حوصله دعوا ندارم.

ببین با همسرت حرف بزن و نگو ی دفه همه را انجام بده بلکه اولویت بندی کنید 

یا اگه پول دستت میده پس انداز کن.ی مقدار ک جمع شد بگو این مقدار را دارم مثلن همچین کاری را برای خونه انجام بدیم

من برای ی سطل زباله ساده ک برای خونه بگیره باید روزها جنگ اعصاب کنم. ی چیز خیلی ساده دیگه کنار اوم ...

فک کنم آدم بی خیال هرچی طرف بیشتر جز بزنه بدتره یه بار بگی و رد شی بهتره. نی؟؟ 

فک کنم آدم بی خیال هرچی طرف بیشتر جز بزنه بدتره یه بار بگی و رد شی بهتره. نی؟؟ 

دقیقا.

عزیزم شما با آرامش خواسته ات را بگو اگه انجام داد ک چ خوب اگه نداد واقعا خودت را اذیت نکن

من الان ب خاطر تمام ناراحتی ها و اعصاب خوردیها افسرده شدم.اعصابم شدید ضعیف شده

کسی نبود ب من بگه اعصاب و روانت را برای این چیزا اذیت نکن.الان ب شما میگم.زیاد سخت نگیر گلم برای خودت میگم

خواسته ات را بگو مثلن خونه همچین چیزی لازم داره و ب زندگیت برس البته ی خرده هم سنگین رنگین باش  ان شاءالله ک کنج دهنش می مونه و انجام میده

ولی با دعوا هیچ کاری پیش نمیره

دقیقا. عزیزم شما با آرامش خواسته ات را بگو اگه انجام داد ک چ خوب اگه نداد واقعا خودت را اذیت نکن م ...

کاملا درسته. یه دوره برای وابستگی به بازی کلش یه جنگ هایی راه انداختم که نگو. پای خانواده و کتک هم اومد وسط اما حل نشد...

کاملا درسته. یه دوره برای وابستگی به بازی کلش یه جنگ هایی راه انداختم که نگو. پای خانواده و کتک هم ا ...

همسر من ایرادات زیادی داره گلم

بعضیاش خیلی آزار دهنده س.خیلی جنگیدم برای خوب شدنش ولی اون بیشتر لج کرد و اوضاع بدتر شد.چون راه ب جای نداشتم تصمیم گرفتم بیخیال بشم ولی با رفتارم ک مثلن توی خودم بودم و زیاد حرف نمی زدم.نشون میدادم ک ناراحتم.ی اخلاق خیلی بدش را اینجوری کنار گذاشت.ببین من اخلاق همسرت را نمیدونم.ولی هر جور میدونی ب خودت وابستش کن جوری ک نتونه ناراحتی و توی خودت بودنت را تحمل کنه.و بخاطرت شده اون رفتارش را ترک کنه.کنارش خیلی شاد و سر خوش باش انگار ایرادی نداره.باهاش خوش بگذرون دیگه هر جور ک میتونی سنگ تموم بزار بعد از ی مدتی خواستت را بگو ولی اصلن کش نده.ب زندگیت و همسرت برس ولی سر سنگین باش و جوری رفتار کن ک بفهمه ناراحتی.انیدوار باش برای ب دست آوردن دلت دست از اون کار می کشه.

اگه نشد باز کوتاه نیا.و در عین حال بدون هیچ چیز مهمتر از حال خوب خودت و همسرت نیس

باور کن همه کما بیش مشکل دارن

ببخش خیلی حرف زدم

خواستم ی کمکی کنم

برای آرامش زندگیت صلوات فرستادم گلم

خوشبخت و موفق باشی