2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته😭😭😭😭

329 بازدید | 11 پست

مامان بزرگم چشم دیدنمو نداره دختر عمو ها و دختر عمه هام رو همیشه بغل و بوس میکنه و قربونشون میره ولی به من که میرسه فحش رکیک بهم میده و نفرینم میکنه...میگه چشم دیدنتو ندارم ازت بدم میاد...میگه ج.ن.د.ه و هزاران فحش بد تر از این مگه من چیکارش کردم غیر از اینه که همیشه احترامشو داشتم؟دلم میخواد بمیرم از دستش راحت شم .. اجی هم ندارم باهاش درد و دل کنم😭😭😭😭😭😭

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

حتما یه کسی حرفایی پشت سرت بهش زده.باهاش صحبت کن ببین مشکلش چیه

من_شاه_شطرنجم.💗مرسانا1996💗elnazi75💗💗اینا کاربری های قبلمه نوشتم تا دوستای گلم منو بشناسن.....خیلی دوستون دارم دوستای مهربونم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما یه کسی حرفایی پشت سرت بهش زده.باهاش صحبت کن ببین مشکلش چیه

مشکلش خرفتیشه...بابا این خودش پشتم حرف درمیاره...از بچگی تا الان چشم دیدنمو نداشته...قبلا مامانم بود که پشتم دربیاد ولی الان دیگه هیشکی رو ندارم...کاش منم با مامانم دفن میکردن😭

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

مشکلش خرفتیشه...بابا این خودش پشتم حرف درمیاره...از بچگی تا الان چشم دیدنمو نداشته...قبلا مامانم بود ...

وا خدا نکنه این چه حرفیه....

وقتی اذیتت میکنه خونش نرو جایی که هست هم نرو

من_شاه_شطرنجم.💗مرسانا1996💗elnazi75💗💗اینا کاربری های قبلمه نوشتم تا دوستای گلم منو بشناسن.....خیلی دوستون دارم دوستای مهربونم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘
وا خدا نکنه این چه حرفیه.... وقتی اذیتت میکنه خونش نرو جایی که هست هم نرو

خونه بابامه مجبورم برم واسشون غذا درست کنم کسی نیست کاراشونو کنه

وا چرا مشکلی داره

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
وا چرا مشکلی داره

چی بگم والا از بچگی تا الان چشم دیدنمو نداره

چی بگم والا از بچگی تا الان چشم دیدنمو نداره

مشکلی با پدر و مادرت داره که با تو اینجور رفتار میکنه

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
مشکلی با پدر و مادرت داره که با تو اینجور رفتار میکنه

نه کلا همینجوریه...تو دوران نامزدیم با نامزدم میرفتیم بیرون یا میخندیدیم فحشم میداد میگفت نباید با نامزدت حرف بزنی..هنوزم که هنوزه بهم میگه ه.ر.ز.ه

نه کلا همینجوریه...تو دوران نامزدیم با نامزدم میرفتیم بیرون یا میخندیدیم فحشم میداد میگفت نباید با ن ...

پس مریضه مادر بزرگت

پس مریضه مادر بزرگت

آره یه ع.ق.د.ه ای به تمام معناس